12 európai karácsonyi vásár, amitől eláll a lélegzeted

Már végtelenül unod a Vörösmarty téri vásárt, ami mostanában már szinte csak a magas árai miatt kap figyelmet? Akkor sétálj át a Szent István térre, ahol egy szavazás szerint Európa egyik legjobb karácsonyi vásárát láthatod... De ezenkívül még számos csodás hely van viszonylag közel, ahol magadba szívhatod az ünnepi hangulatot. Mutatjuk a legjobbakat.

A European Best Destinations turisztikai szervezet évről évről közönségszavazáson dönti el, hogy melyek Európa legszebb karácsonyi vásárai. Galériánkban a 2019-es rangsor (a 2020-as jelöltekre idén november 29. és december 10. között lehetett voksolni) legjobb 12 szereplőjét vesszük sorra. Ha kedvet kapsz valamelyikhez, még nem késő útnak indulni!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.