Kiderült, ki az 5 legszexibb filmszínész és filmszínésznő

Már rég kinőttél a kamaszkorból, mégis szoktál arról ábrándozni, hogy a kedvenc filmsztároddal bújsz ágyba egy romantikus vacsorát követően? Nyugi, nem vagy vele egyedül.

Kamaszkorban szinte mindenkivel előfordul, hogy menthetetlenül belezúg egy szexis filmszínészbe, énekesbe vagy más hírességbe, sokan pedig még felnőttként is arról fantáziálnak, hogy álmaik férfijával vagy nőjével kerülnek intim viszonyba. Ez egyáltalán nem probléma, sőt nem is egyedi eset. Dr. Justin Lehmiller szexuálpszichológus összegyűjtötte, kik azok a hírességek, akikről a legtöbben fantáziálnak.

Kikről ábrándoznak a legtöbben?

Lehmiller Tell Me What You Want című könyvéhez végzett kutatásaihoz több mint négyezer felnőtt amerikai férfit és nőt kérdezett meg szexuális fantáziáikról, köztük arról, hogy mely sztárokat tartják a legkívánatosabb álombéli partnernek. A válaszok alapján összeállított rangsor nem hozott igazán meglepő eredményeket, viszont kiderült belőle, hogy a férfi szexuális partnerről fantáziáló nők és férfiak, illetve a női partnerről álmodozó férfiak és nők listái között több ponton is átfedés figyelhető meg. A szakember hozzáteszi, hogy a kutatásnak többségében fehér bőrű résztvevői voltak, akik főként a saját rasszukba tartozó partnerekről fantáziálnak, vagyis egy etnikailag szélesebb körű vizsgálat nyilván más eredményeket hozna.

Channing Tatumnak biztos helye van a listán
Channing Tatumnak biztos helye van a listánGregg DeGuire / Getty Images Hungary

A szerző azt is fontosnak tartja kiemelni, hogy bár sokan ábrándoznak gazdag és ismert partnerekről, a legtöbben mégis jelenlegi vagy korábbi párjukról fantáziálnak. Míg a megkérdezettek kétharmada nyilatkozott úgy, hogy fantáziált már egy-egy hírességről, mindössze 7 százalékuk válaszolta, hogy rendszeresen sztárpartnerről ábrándozik. Ezzel szemben a válaszadók 90 százaléka fantáziált már valaha aktuális párjáról vagy valamelyik exéről, 51 százalékukkal pedig kifejezetten gyakran megtörténik.

A leginkább vágyott férfi hírességek:

A nők számára:

  1. Channing Tatum
  2. Ryan Gosling
  3. Adam Levine
  4. George Clooney
  5. Brad Pitt

A férfiak számára:

  1. Zac Efron
  2. Jake Gyllenhaal
  3. Channing Tatum
  4. Ryan Gosling
  5. Henry Cavill

A leginkább vágyott női hírességek:

A férfiak számára:

  1. Scarlett Johansson
  2. Jennifer Aniston
  3. Jennifer Lawrence
  4. Kate Upton
  5. Sofía Vergara

A nők számára:

  1. Scarlett Johansson
  2. Angelina Jolie
  3. Mila Kunis
  4. Jennifer Lawrence
  5. Megan Fox

A kutatásban amerikaiakat kérdeztek, akik jobbára amerikai hírességeket mondtak, de lehetséges, hogy itthon egész más a helyzet. Vagy mégsem?

Te mit gondolsz az eredményekről?

Oszd meg másokkal is!
Mustra