Menő lett elegáns ruhát strandpapuccsal kombinálni: te felvennéd?

A Koppenhágai Divathét vendégei is feltűnően nagy számban egészítették ki gumiból készült tangapapucsokkal a tigriscsíkos ruháikat.

A Havaianas-mániáért legalább részben a flipflopjaiba szerelmes, és azokat Celine ruhákkal párosító francia újságírónő, Sophie Fontanel a felelős egyébként. Bár a Vogue szerint nem is olyan ritka kombináció a cuppogó tangapapucs + dizájner ruha kombináció, egy másik szakmabeli, a Social Zoo alapító Pernille Teisbaek is erre esküszik ugyanis. Ennek pedig a szemlátomást a nagyérdemű is igencsak megörült. Mert hát… meleg van.

Nem divatozik, csak vízhólyagos lett a lába

Pernielle egyébként nem azért választott párezres gumipapucsokat, hogy az egyre inkább elharapódzó Crocs- és Ugg-őrülethez hasonló trendet indítson útjára: vízhólyagos lett a lába, ezért kiválasztotta a legkényelmesebb lábbelijét. A dánoknak pedig úgy tűnik, eléggé megtetszett a dolog.

A világ legismertebb filip-flop papucsokat gyártó cége: a Havaianas
A világ legismertebb filip-flop papucsokat gyártó cége: a HavaianasShutterstock

Magassarkú egyelőre nincs

Bár itt-ott (például egy Michael Kors bemutatón) feltünedeztek mostanában a klasszikus gumipapucsok luxibb változatai, a Havaianas egyelőre (sajnos) nem működött együtt félőrült tervezőkkel, és nem dobott piacra magassarkú és telitalpas verziókat. Lehet, hogy csak utálják a pénzt, mint a Supreme és Vetements együttműködéseket elvből visszautasító Birkenstock.

Te hordanád?

És a libbenős nyári ruha + sportcipő kombináció hogy tetszik? 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek