Caitlyn Jenner Katalin hercegné stílusát másolja?

Caitlyn Jenner, Kim Kardashian 65 éves nemváltó mostohaapja nyár eleje óta nem bír kiszakadni a figyelem központjából. Vanity Fair címlapjával azonnal hatalmas rajongótábort szerzett, júliusban már az egyik legszebb idős nőként emlegette a Velvet, majd realityt indított, amiben hétköznapjait követheti a nagyérdemű. Stílusával már a Díványon is foglalkoztunk, először arra lettünk figyelmesek, hogy volt felesége, Kris Jenner ruhatárából inspirálódik, aztán arra, hogy elképesztő stílusosan választ mindig, egyszerűen nem tud hibázni.

Arról valószínűleg a Kardashian-rokonság tehet, hogy Jenner hibátlanul öltözködik, és egyre gyanúsabb, hogy mégsem Kris Jenner ruhatárából inspirálódik a volt férj, hanem egy sokkal ismertebb stílusikon van rá hatással: Katalin hercegné. Igen, jól olvasta. Ha megfigyeli, Jenner ugyanúgy hordja haját, ahogy a hercegné, ugyanúgy rajong az elegáns tűsarkú cipőkért és háncstalpú szandálokért; ő is gyakran választ térdig érő, egyszínű vagy aligmintás egyberuhát, soha nem mutat túl sok bőrt és nem halmozza az ékszereket. 

Nemrég azonban még messzebbre ment a koppintásban Caitlyn Jenner, október 21-én ugyanis egy Katalin eljegyzési ruhájához megszólalásig hasonló ruhában ment egyedül vacsorázni Los Angelesben. A 2010-es Issa ruha legendássá vált az elmúlt 5 évben, először kijött a Tesco-gazdaságos verzió, aztán egy terhesruha, aztán a fiatal márka azzal haknizott, hogy a nagy kereslet majdnem csődbe vitte őket. Most valószínűleg újabb felfutása lesz a derékon megkötős, sötétkék ruháknak, legalábbis elég sok Jenner-rajongó van, aki ezek után szemet vethet majd az elegáns dizájnra. Külön megjegyeznénk, hogy a volt élsportoló az egyszerű Los Angeles-i vacsorához Katalinhoz hasonlóan állította be a haját és olyan körömcipőt is keresett, mint amilyet az angol hercegné viselt 2010-ben, élete egyik legfontosabb fényképén.

Ezek után kicsit kutakodtunk a képügynökségeknél, és találtunk még néhány hasonló darabot. Például eddig azt hittük, Angelina Jolie-ra hasonlított Jenner a nyári ESPYS gálán, ahol beszédet mondott, de nem, a hosszúujjú fehér ruhában sokkal inkább emlékeztetett Katalinra, mint a lábát villogtató színésznőre. 

És alábbi szettről is azonnal Katalin kanadai turnéja ugrott be nekünk, nem véletlenül. Amellett, hogy Jenner ruháinak stílusa többször is Katalinéra hajaz, a sminkje, kiegészítői és haja is csak fokozzák a hasonlóságot.

Vagy ön szerint ez hülyeség, és Jenner nem koppint senkit, egyszerűen csak ilyen a stílusa? A galériában talál még több képet a britek kedvenc hercegnéjáról és Kris Jenner volt férjéről, aztán  szavazhat: hasonló a két híresség stílusa?

Jenner koppintja Katalint?

Oszd meg másokkal is!
Mustra