Fanszőrös fehérneműre vetkőztették a modelleket

Ronaldo Fraga 2016-os téli bemutatója nemcsak azért volt különleges, mert egyszerre mutatta be a férfiaknak és nőknek szánt darabokat, de a brazil tervező két modelljét félmeztelenre vetkőztette a kifutó közepén. Ez önmagában még nem lett volna meghökkentő, hiszen semmiben sem különbözött volna mondjuk egy fehérnemű-bemutatótól, viszont itt az alsókon szőrös nemi szerves grafikák szerepeltek – olvasható a DailyMailen.

A São Paolóban megrendezett bemutatót egy páros nyitotta, akik a rövid sétájuk után megszabadították (kicipzárazták) egymást a köpenyükből, majd megvillantották a már említett rajzzal "díszített" fehérneműjüket, végül pedig lehajtott fejjel álltak – ez a rövidke szünet mindenkinek lehetőséget adott arra, hogy megcsodálja őket. Ezután, mint akik jól végeztél dolgukat, felöltöztek és átadták a helyet a többi modellnek. Nem ők voltak egyébként az egyetlen furcsaság a show-ban: annak végén például a színpad közepén berendezett ágyba feküdt mindenki, aki felvonult.

Hogy magáról a kollekcióról is szó essen: a manökenek (férfiakat és nőket is beleértve) tobzódtak a virágmintákban, hangjegyekben és mintás edzőcipőkben. A két nem számára tervezett darabok sokban nem különböztek – Fraga mindenkire nőies printeket, tüllszoknyát és virágos hajdíszt adna jövő télen – ha pedig önnek nem jön be fehérneműn a vagina, akkor akár áttetsző ruhán is viselheti!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra