Impozáns az őszi-téli ékszerkínálat

Idén őszre-télre is csodaszép ékszerekkel készültek az ismert márkák: a Swarovski és a Pandora mellett most bemutatunk egy itthon viszonylag újnak számító márkát, a Qudót is. Ezüst, arany, pavé-kövek, bőrkarkötők és végtelen sok csillogás fenti galériában, részletek a hajtás után!

Swarovski

A Swarovski 2015/16-os őszi-téli kollekciója „Winter Gardens”, azaz "téli kertek" névre hallga. Az inspiráció most is mi, más lenne, ha nem a természet: pontosabban a kertek. Az idealizált természetet ábrázoló textilek, az angol nemesi udvarházak vintage faliszőnyegei, a dévoré bársonyok, illetve a nőies, romantikus hangulatú, díszes csipkék szolgáltak inspirációs forrásként, a levelek csipkeszerű filigrán részletekké, a rovarok és lepkék stilizált függőkké változnak át. A zen stílusú kert a fő ihletforrás, így a kollekció organikus, minimalista, de ugyanakkor finoman érzéki hangulatú.

Kattintson a képre, nagyobb lesz!
Kattintson a képre, nagyobb lesz!

Pandora

A 2015-ös kollekció egy mesebeli királyságba kalauzol minket, ahol a természet motívumai képzeletbeli alakzatokkal párosulnak. A Főnixmadár szárnyak, tollmotívumok formájában támad fel gyűrűkön, nyakláncokon, az ezüst ékszerekre rengeteg csillogó kövecske kerül. A téli kollekcióban a fagyos kék szín dominál, az ékszerek olyanok, akár egy-egy hópehely vagy jégvirág. A téli charmok is halványkék színekben úsznak, és a hópehely motívum is megjelenik. A Pandoránál továbbra is nagy a hangsúly a finom kézi megmunkáláson, a nemes anyagok használatán és természetesen az Essence kollekció sem vész el, sőt, újabb charmokkal bővül. A téli kollekció október 29-én kerül a boltokba, az őszi augusztus 27-től már kapható.

Kattintson a képre, nagyobb lesz!
Kattintson a képre, nagyobb lesz!

Qudo

Magyarországon fiatal márka még a Qudo, mely elérhető áron kínál aranyozott és ezüstözött fémrészekkel díszített bőr karkötőket és nyakláncokat. A márka őszi-téli kollekciója telis-tele van hordható, színes karkötőkkel, nyakláncos szettekkel, de kombinálható és cserélhető kövekkel ellátott gyűrűket és órákat is lehet vásárolni a Qudónál. Az órák kicsit drágábbak, 80 ezer forint körüli áron kaphatók, a vékonyabb karkötők 10, a hangsúlyosabbak 20-50 ezer forint környékén vihetők haza.

Kattintson a képre, nagyobb lesz!
Kattintson a képre, nagyobb lesz!

A minőségi kézműves ékszerek a Colors Jewelry Concept forgalmazza itthon – a márkát 2009-ben alapították Németországban, a legtöbb ékszer Hannoverben készül olasz marha és bárány nappabőrből, erős acéllal és 925 sterling ezüsttel, valamint csillogó Swarovski kristályokkal és színes féldrágakövekkel keverve. A márka egyébként annyira jól beindult itthon, hogy a szezon kampányképeit Zsólyomi Norbert fotózta magyar stábbal, és ezeket a képeket használják a hivatalos nemzetközi oldalon is. Alább galéria nyílik, ahol megnézheti a Qudo őszi-téli kollekciójának bemutatóját!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra