Ritka (talán még elő sem fordult) az, hogy a Kinek áll jobban posztunkhoz történő képgyűjtés után vesszük csak észre, hogy mindegyik ruha ugyanattól a tervezőtől van. Most viszont eljött ez a pillanat és a nemrég az év férfiruha-tervezőjének díját elnyerő Tom Ford lett a szerencsés. Ford nem a visszafogottságáról híres, ez látszik a lenti ruhákon is: vagy olyan rövidek, hogy egy öv többet takarna a celebnők lábaiból, vagy pedig a mellrésznél fogyott el az anyag.

Rihanna vs. Leigh Lezark

Kin jobb a ruha?

  • Rihanna 707
  • Leigh Lezark 259

Rihanna még tavaly látogatott el ebben a fehér estélyiben az amfAR-ra (ha esetleg lemaradt Mihalik Enikő idei szettjéről, ide kattintva pótolhatja), amihez combfixet, világos pedikűrt és lilás-rózsaszínes, metálfényű magassarkú szandált választott. A felsőrész miatt a ruha elég extrém ahhoz, hogy fel se tűnjön az a néhány száz gyűrű, ami a celebnő ujjaira került. Nyilván nem ez a szett központi eleme, de a nyak köré tekert anyagot nem telejsen értjük. A frizurája egyébként decensre sikeredett, azonban ezt a narancsos rúzst nem biztos, hogy erőltettük volna.

Leigh Lezark Ford új parfümjének, a Noir Extreme-nek a bemutatóján jelent meg a tervező egyik ruhájában: Rihannával ellentétben az övé fekete volt, bőrből készült és nem a földig, csupán kicsivel a térd alá ért. A mellrész és az ujjak áttetsző anyagból készültek, de a villantást itt is megakadályozták a mellbimbót takaró metálos applikációk. Lezark fekete platformos magassarkút vett fel hozzá (mi mást...), az arcára pedig szemhangsúlyos smink került.

Naomi Campbell vs. Beyoncé

És ez?

  • Beyoncé 667
  • Naomi Campbell 299

Naomi Campbell tavaly egy gálavacsorán vett részt és egy olyan Ford-estélyit húzott fel, ami minket a szintén akkor nagy slágernek számító töredezett körömlakkokra emlékeztet. A szetthez tartozott egy szőrmestóla is, és valamilyen furcsa okból Campbell vöröses-korallos pedikűrt kért. A nemrég 45. születésnapját ünneplő topmodell tépett, frufrus frizurát viselt, a sminkje pedig – tőle megszokott módon – lilás árnyalatokat kapott.

Az anyag nem vész el, csak átalakul: úgy tűnik, Beyoncé túl hosszúnak találta a ruhát, ugyanis egy jóval rövidebb verziójában ment el népszerűsíteni az egyik albumát New Yorkban, a feleslegből pedig nyitott orrú combcsizmát készíttetett – valószínűleg, nem ez élete legkényelmesebb cipője. A vörös szín itt is befigyel (igaz, manikűr formájában) és hát valljuk be, láttuk már Beyoncét ennél okosabb arckifejezéssel is.

Gigi Hadid vs. Julianne Moore

Melyik verzió jobb?

  • Julianne Moore-é 565
  • Gigi Hadidé 463

A fentieknél jóval nagyobb bőrfelületet mutatott Gigi Hadid, amikor pár hete ellátogatott az amfAR-ra. A hófehér Tom Ford-estélyi felrúgta azt a szabályt, miszerint vagy lábakat vagy melleket mutogassunk, hogy ízlésesek maradjunk: a sliccelésnek köszönhetően Hadid bal lábát csodálhatta a közönség, amelyre egy nagyon szép világosbarna magassarkút húzott. Persze csak az, aki el tudott vonatkoztatni az óriási dekoltázstól.

Elsőre el sem akartuk hinni, hogy Julianne Moore ugyanazt a ruhát viseli, mint Hadid, csak pirosban: ennyit tesz egy szolidabb dekoltázs és az, hogy az ember nem dugdossa ki a lábát a szoknya alól. Moore egyébként a BAFTA-n jelent meg ebben az estélyiben, amihez fekete körmöket és ezüst ékszereket választott. Moore egyébként mindig bebizonyítja, hogy a vörös hajhoz nyugodtan lehet piros felsőt hordani – minden csak az árnyalatokon múlik.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Mustra