Melyik celebnőnek áll jobban a Tom Ford?

Ritka (talán még elő sem fordult) az, hogy a Kinek áll jobban posztunkhoz történő képgyűjtés után vesszük csak észre, hogy mindegyik ruha ugyanattól a tervezőtől van. Most viszont eljött ez a pillanat és a nemrég az év férfiruha-tervezőjének díját elnyerő Tom Ford lett a szerencsés. Ford nem a visszafogottságáról híres, ez látszik a lenti ruhákon is: vagy olyan rövidek, hogy egy öv többet takarna a celebnők lábaiból, vagy pedig a mellrésznél fogyott el az anyag.

Rihanna vs. Leigh Lezark

Kin jobb a ruha?

Rihanna még tavaly látogatott el ebben a fehér estélyiben az amfAR-ra (ha esetleg lemaradt Mihalik Enikő idei szettjéről, ide kattintva pótolhatja), amihez combfixet, világos pedikűrt és lilás-rózsaszínes, metálfényű magassarkú szandált választott. A felsőrész miatt a ruha elég extrém ahhoz, hogy fel se tűnjön az a néhány száz gyűrű, ami a celebnő ujjaira került. Nyilván nem ez a szett központi eleme, de a nyak köré tekert anyagot nem telejsen értjük. A frizurája egyébként decensre sikeredett, azonban ezt a narancsos rúzst nem biztos, hogy erőltettük volna.

Leigh Lezark Ford új parfümjének, a Noir Extreme-nek a bemutatóján jelent meg a tervező egyik ruhájában: Rihannával ellentétben az övé fekete volt, bőrből készült és nem a földig, csupán kicsivel a térd alá ért. A mellrész és az ujjak áttetsző anyagból készültek, de a villantást itt is megakadályozták a mellbimbót takaró metálos applikációk. Lezark fekete platformos magassarkút vett fel hozzá (mi mást...), az arcára pedig szemhangsúlyos smink került.

Naomi Campbell vs. Beyoncé

És ez?

Naomi Campbell tavaly egy gálavacsorán vett részt és egy olyan Ford-estélyit húzott fel, ami minket a szintén akkor nagy slágernek számító töredezett körömlakkokra emlékeztet. A szetthez tartozott egy szőrmestóla is, és valamilyen furcsa okból Campbell vöröses-korallos pedikűrt kért. A nemrég 45. születésnapját ünneplő topmodell tépett, frufrus frizurát viselt, a sminkje pedig – tőle megszokott módon – lilás árnyalatokat kapott.

Az anyag nem vész el, csak átalakul: úgy tűnik, Beyoncé túl hosszúnak találta a ruhát, ugyanis egy jóval rövidebb verziójában ment el népszerűsíteni az egyik albumát New Yorkban, a feleslegből pedig nyitott orrú combcsizmát készíttetett – valószínűleg, nem ez élete legkényelmesebb cipője. A vörös szín itt is befigyel (igaz, manikűr formájában) és hát valljuk be, láttuk már Beyoncét ennél okosabb arckifejezéssel is.

Gigi Hadid vs. Julianne Moore

Melyik verzió jobb?

A fentieknél jóval nagyobb bőrfelületet mutatott Gigi Hadid, amikor pár hete ellátogatott az amfAR-ra. A hófehér Tom Ford-estélyi felrúgta azt a szabályt, miszerint vagy lábakat vagy melleket mutogassunk, hogy ízlésesek maradjunk: a sliccelésnek köszönhetően Hadid bal lábát csodálhatta a közönség, amelyre egy nagyon szép világosbarna magassarkút húzott. Persze csak az, aki el tudott vonatkoztatni az óriási dekoltázstól.

Elsőre el sem akartuk hinni, hogy Julianne Moore ugyanazt a ruhát viseli, mint Hadid, csak pirosban: ennyit tesz egy szolidabb dekoltázs és az, hogy az ember nem dugdossa ki a lábát a szoknya alól. Moore egyébként a BAFTA-n jelent meg ebben az estélyiben, amihez fekete körmöket és ezüst ékszereket választott. Moore egyébként mindig bebizonyítja, hogy a vörös hajhoz nyugodtan lehet piros felsőt hordani – minden csak az árnyalatokon múlik.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra