Kezeslábasra cserélték a celebnők az estélyi ruhákat

Idén nemcsak a mélyen dekoltált couture ruhák lepték el a vörös szőnyeges eseményeket, hanem az overálok is szép számmal jelen voltak a díjátadókon, a filmpremiereken és a divatbemutatókon. Mondhatni, hogy az overálban integető hírességeknek köszönhetően egyfajta stílusváltás ment végbe a vörös szőnyegen és a kissé egyhangú estélyiket, illetve a kis fekete ruhákat felváltották a trendi és fiatalos megjelenést kölcsönző kezeslábasok – írja a huffingtonpost.com, mely összeállításában hírességeken keresztül mutatja be a legfelkapottabb darabokat. Inspirálódjón ön is celebnők stílusából a hajtás után!

A kényelmes játszósruhából alkalmi ruhává avanzsált overál már jó ideje nemcsak munkásruhára emlékeztető fazonban kapható, hanem divatos virágmintás, csipkével toldott, farmer, bőr vagy avantgárd stílusú verzióban is. Emma Stone például a 72. Golden Globe-díjátadóra választott egy uszállyal megtoldott, Lanvin kezeslábast, de hasonló darabban jelent meg Will Smith neje, Jada Pinkett Smith is a Látszat csal című film Los Angeles-i premierjén.

Bár Antonia Lofaso mélyen kivágott csipke kezeslábasától nem estünk hasra, annál jobban szerettük Naomi Campbell fekete együttesét, amit Dasha Zhukova párizsi estélyén viselt. Hasonlóképpen csinos volt Diane Kruger is abban a tűzpiros overálban, amit a Vanity Fair bulijára választott. A színésznő ráadásul egy fiatalos, Lol-core stílusú clutch táskával kombinálta dögös szerelését. Gwen Stefani az 57. Grammy-díjátadón sütötte el a trendi darabot Los Angelesben, míg Noomi Rapace egy fekete Elie Saab overálban jelent meg a februári EE British Academy Film Awardson Londonban.

A divathullámra természetesen profin felkészültek a fast-fashion márkák is, széles a kínálat a Mangóban, ahol átlagosan 23.995-9995 forint között találni kezeslábast. A Zarában 19.995-12.995 forintba kerülnek a magas nőkön jól mutató darabok, míg a H&M-ben 12.990-14.990 forintot kérnek egy khaki színű vagy egy farmer kezeslábasért. Nézze meg a galériában, hogy hogyan hordják az overált a hírességek és tudja meg azt is, hogy mennyiért kap hasonlót a hazai üzletekben!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra