5 üzlet, ahol felfrissítheti ruhatárát a tavaszias télben

A leárazás már tényleg a végét járja, és az időjárás alapján néha úgy tűnik, hogy a tél is. Nemrégen már szemezgettünk a boltok tavaszi/nyári kínálatából, és azt is megnéztük, hogy hova érdemes betérni, ha elege van a komor színekből. Most pedig nyakunkba vettük a várost, hogy megnézzük, ténylegesen milyen az előtavaszi felhozatal. Részletek a hajtás után!

F&F

Első blikkre úgy tűnt, hogy itt főként azok frissíthetik majd fel a ruhatárukat, akiknek a munkahelyükön elegánsabb darabokat kell hordaniuk, és egyelőre nyoma sincsen a riói hangulatnak, de ezt nyilván inkább nyárra tartogatják, ami érthető. Persze azért a tavasz szele már itt is érezhető, miniszoknyákból például nagyon jó a választék, 4290 forintért találtunk egy nagyon divatos, fiatalos darabot. Ha nem feltétlenül akarja követni a legutolsó divatirányzatokat, de szereti azokat a ruhadarabokat, amelyeket több szezonon keresztül hordhat, akkor ajánljuk az F&F boyfirend farmerjait, amiből szintén jó a felhozatal, és az áruk 5900 és 6900 forint között mozog, de ha inkább egy farmerruhára vagy farmeringre fáj a foga, szintén nézzen körül, hátha talál egy megfelelő darabot. 

New Yorker

Itt kicsit más a kínálat, mint a többi, főleg Inditex érdekeltségébe tartozó fast fashion üzletben, de csíkos ceruzaszoknya például itt is kapható, ráadásul ötezer forintért. Szóval ha unja a Zara, Bershka, a Pull&Bear vagy a Stradivarius stílusát, és mondjuk a C&A felhozatala nem kellően fiatalos, akkor hajrá. Jó hír, hogy találtunk még leárazott dolgokat is, amelyek jól párosíthatóak az új kollekció darabjaival. Ugyan a kabátok ára itt is 10 ezer forint körül mozog, de pólót és szuperhősös cicanadrágot mindenképpen itt vegyen, ha éppen ezekre van szüksége. 

H&M

A leárazás már több szezon óta óriási csalódás, viszont az új kollekció mindig kárpótol ezért, most sincs ez másként. Bennünket főleg a többféle színben kapható, rövidujjú pulóverek fogtak meg, amelyeknek fehér változatát a mellékelt képen is láthatja, de ha éppen egy hosszabb, A-vonalú vagy harangszoknya hiányzik a ruhatárából, akkor kukkantson be egy H&M üzletw. Az árak sajnos vetekednek a Zarával, ha überdivatos dolgokról van szó, és a másik márkával ellentétben itt nem szabad várni addig, amíg leértékelik az új kollekciót. 

Mango

Úgy tűnik, a spanyol márka nem hisz abban, hogy tavasszal és nyáron színes ruhákban kell járnunk, de azért így is találtunk egy pulóvert, amivel biztosan ki lehet tűnni a tömegből, lásd a mellékelt fotót. Azért ide főként azok térjenek be, akik a monokróm öltözködés hívei. Persze a fekete és fehér ruhadarabok is lehetnek izgalmasak, főleg, ha szokatlan szabásvonalakkal párosítják ezeket, és abból itt sincs hiány, vegyük csak az oversize blézer, a tunika és a lovaglónadrág-szerű leggings hármasát, amit a galériában láthat. Érdemes akkor is benézni ide, ha fekete vagy királykék miniszoknyára vágyik, ez már 6995 forintért is kapható. 

 Zara

A Inditex egyik legnépszerűbb márkája nem a leginkább pénztárcabarát, de a választék óriási, és akárcsak a H&M üzleteiben, itt is úgy vannak elhelyezve a termékek, hogy bárki se perc alatt össze tud válogatni magának egy divatos összeállítást, amivel a divathetekről sem néznék ki. És itt tényleg mindenki megtalálhatja a számítását, ugyanis a visszafogottabb, pasztelles darabok mellett akadnak nagyon rikítóak is, sőt, ha mindig is vágyott egy babarózsaszín miniruhára, akkor itt a helye, ahogyan akkor is, ha éppen egy citromsárga pulóverre vagy egy szürke blézerre van szüksége. Ami az anyagiakat illeti, azoknak a holmiknak a többségéért, amivel mi találkoztunk, 9995 és 14995 forintot kérnek, de egy több divatos színben is kapható egyszerű melegítőfelső már 3995 forintért is kapható.

Összefoglalva a látottakat, ha tavasziasítani akarja a ruhatárát, akkor szerezzen be:

- egy ceruzaszoknyát, ami mindegy hogy rövid vagy hosszú, de lehetőleg legyen csíkos

- egy fekete vagy szürke ún. skater szoknyát

- egy lovaglónadrágra hasonlító leggingst

 - egy pöttyös felsőt, legyen szó akár egy blúzról vagy ingről, akár egy pulóverről

- egy fehér pulóvert

- egy overisze kabátot, ami legyen nagyon mintás vagy rikító színű

- bármit, ami babakék, babarózsaszín, púderszínű vagy szürke

 Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
Mustra