Online adventi naptár bugyiban pucsító modellekkel

Cara Delevingne-es adventi naptár a Love Magazintól. Kattintson a fotóra, és megnyílik a naptár!
Cara Delevingne-es adventi naptár a Love Magazintól. Kattintson a fotóra, és megnyílik a naptár!

December elsejével elkezdődött az adventi időszak, melynek egyik legszórakoztatóbb része az adventi naptárak beszerzése. Az apró csokoládékat vagy kisebb ajándékokat rejtő, karácsonyra hangoló játék digitális verziójában idén láttak fantáziát a divatmagazinok is, melyek közül az egyik leglátványosabbat a brit Love Magazin készítette el a Mikulás-sapkában grimaszoló Cara Delevingne-nyel a háttérben.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

A magazin online kalendáriumának első ablakát felnyitva a Calvin Klein fehérneműben Jingle Bellst hamisan éneklő modellre, Georgia May Jaggerre bukkantunk, aki angyalszárnnyal, csillagszóróval és egy palack pezsgővel a kezében hangol az ünnepekre egy minden jóval megpakolt terülj-terülj asztal előtt.

Nem csalódtunk a második nap meglepetés-videójában sem, melyben az angol tévés személyiség, Kelly Brooks, Jagger lányához hasonlóan dögös fehérneműben, illetve Mikulás-köntösben illegeti magát egy virgácsot tartó hóember előtt, miközben egy másik karácsonyi slágert, a Santa Baby-t énekli.

Az advent első két napjára elkészített kisfilmek után kíváncsian várjuk, hogy milyen mulatságos meglepetésekkel készül a magazin a hátralévő napokra. Bár Katalin hercegné valószínűleg nem bukkan fel egy videóban sem, talán számíthatunk még Victoria Beckhamre, Miley Cyrusra vagy Kate Moss-ra is karácsonyig. A várhatóan egyre látványosabb naptár sorsát ide kattintva vagy a magazin Facebook oldalán tudja követni.

Ide kattintva pedig megnézheti hogy milyen adventi naptárral és karácsonyi kívánságlistával készültek a fashion.telegraph.co.uk divatszerkesztői a karácsonyi szezonra!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek