Már a jövő tavaszi kollekciókban parádéznak a celebek

Egyre formálisabbá válnak a tervezők kollekciónak elnevezései, hiszen hiába tartozik egy-egy ruhadarab mondjuk a 2014-es tavaszi-nyáriba, a fél évvel korábbi bemutató után már abban mutatkoznak a hírességek minden fontos eseményen. Így esik meg, hogy mire ténylegesen a boltokba kerülnek az adott darabok, mi már meg is untuk kicsit őket. E heti posztunkban visszatérő vendégként és Szent Mária arcképével printelt felsőben tűnik fel Rita Ora, de bekerült a válogatásba még Michael Kors-összeállításával Olivia Wilde, és bemutatjuk a glitteres szettben csillogó Tilda Swintont is. Mindenkit a ruhájának kifutón látottt fotójával párosítottunk, ismét ön dönt, hogy melyik mutat jobban.

Olivia Wilde Michael Kors-ban

Ki mutat jobban Michael Kors-ban?

  • Olivia Wilde 458
  • A modell 291

Olivia Wilde az 51. New York-i Filmfesztivál egyik bemutatójára érkezett az inkább nyári szezonokban népszerű pliszírozott nadrágjában és a hozzá tartozó bő ujjú, fehér blúzban. Wilde stílusáról kevésszer esik szó, a korszak stílusikonjait felvonultató listákban nem mindig gondolnak rá, pedig vagy ő vagy stylistja mindig zseniálisan állítja össze a szettjeit.  A Michael Kors nadrághoz és felsőhöz egy aranyozott, geometriai mintákkal tarkított box clutch-ot vitt magával és habár gyűrűt, karkötőket, nyakláncot és fülbevalót is felvett, mindegyik annyira visszafogott, hogy tökéletes összhangban állnak egymással. A haját a tőle megszokott módon kettéválasztva viselte, sminkje pedig teljesen natúr volt. A cipője ugyan nem látszik, de úgy gondoljuk, hogy egy platformos magassarkú lábbelit választott.

Ha a modell fotójára pillantunk, azt látjuk, hogy rá övet és ugyanolyan anyagból készült szandált adtak. Tavaszi-nyári kollekció révén napszemüveget is kapott a manöken, táskát pedig nem adtak neki, amit cipelhetett volna és a Kors-ra jellemző minimalizmus jegyében ékszereket sem láthatunk rajta.

Tilda Swinton Haider Ackermannban

Haider Ackermann ruhái jobban állnak

  • Tilda Swintonnak 380
  • a modellnek 248

Tilda Swinton manapság egyre népszerűbb, javarészt színészi teljesítménye miatt, de legalább ennyien kedvelik makacs, az emberi jogokért kiálló és lázadó személyiségéért. Wilde-hoz hasonlóan őt is a New York-i Filmfesztiválon fotózták le, igaz egy másik bemutatón. Ő a ruháit a párizsi divathéten bemutató, Haider Ackermann jövő tavaszi kollekciójából választott magának egy maszkulin szmokingot, amelynek csak a testet tökéletesen megmutató, átlátszó felsőjét cserélte le egy decens selyemblúzra. A fekete nadrághoz passzoló színű, hegyesorrú bársonycipőt húzott és körmeit is ilyen árnyalatúra festette. Az ajkaira bordó rúzs került és mivel a blézerét apró flitterek díszítették, ezért ékszert nem viselt.

A modell extrém hajával és cicás sminkjével kompenzálta azt a tényt, hogy az egész felsőteste látszódott és megvillantotta a köldökét is, ami még mindig tabunak számít igényesebb körökben. Az ő körmeit nem festették ki és ha a cipőjét csak külön látnánk, azt hinnénk a szögleges orrú lábbelire, hogy férfiaknak szánták.

Rita Ora House of Hollandben

Ez a szett jobban mutat

  • a modellen 339
  • Rita Orán 265

A New York-i és a párizsi kifutók után most Londonra szegeztük a tekintetünket és a House of Holland jövő nyári kollekciójából választottunk egy szettet - ahogy tette Rita Ora is, amikor az angol fővárosban látogatott meg egy koncertet. A bevételt a 20 éve meggyilkolt Stephen Lawrence-ről elnevezett alap kapta meg. Az énekesnő egy szentképpel printelt felsőt választott az estére, amit a szintén a kifutón már látott, kék csipkeszoknyával vett fel. Úgy tűnik, az egész szettet a vallás inspirálta, hiszen kiegészítőként egy szintén erre a témára emlékeztető táskát és Dolce&Gabbana keresztes fülbevalóját vitte magával. Fehér Louboutin hegyesorrú magassarkút viselt, a körmeit pedig fekete-fehér csíkosra lakkozta, sminkjének középpontjában a tőle megszokott vörös rúzs állt.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!

A modellre indokolatlan méretű műkörmöket applikáltak, a cipője pedig egy zsiráfmintás magassarkú szandál volt. A - valószínűleg a szoknya maradékanyagából készült - baseball sapkát ő is viselte és habár fülbevalókat is kapott, lényegesen kisebb méretűek voltak az Orán látottatáknál. Önnek melyik verzió jön be jobban?

Blogmustra