Beyoncé tengerparton riszálva népszerűsíti a H&M új bikinijeit

Bár Jay-Z dolgos neje éppen világ körüli turnéjával van elfoglalva, még ez sem tántoríthatja el attól, hogy ne legyen jelen mindenhol. Nemrég debütált ugyanis a H&M-nek forgatott bikinis kampányfilmje, amiben szőke/ fekete hajjal, homokot dobálva és vízben csapkodva győzi meg a nézőt arról, hogy igenis megéri beruházni a svéd láncolat termékeire. Hogy miért? Mert ő hordja.

A "Beyoncé, mint Mrs. Cartier H&M-ben" nevet viselő videó főszereplője nem más, mint Beyoncé.
A videó aláfestő zenéjét szolgáltató énekesnő szintén ő, aki vadiúj ‘Standing On The Sun' című dalával járult hozzá ahhoz, hogy ismételten minden róla szóljon. A videót az internetre feltöltő szolgáltató is természetesen Beyoncé, viszont akármennyire meglepő is, a filmet nem ő, hanem Jonas Akerlund rendezte.

A másfél perces kisfilmet a Bahamákon forgatták, ahol az énekesnő először egyedül, majd háttértáncosaival szimbiózisban próbálja meggyőzni a nézőt arról, hogy a nyár már kopogtat az ajtónkon és ideje lenne már végre előhalászni a bikiniket – sőt, inkább vegyünk újakat, lehetőleg egy ugyanolyat, mint ami neki van, mert abban még a trükkös koreográfiát is remekül sikerült kivitelezni. A teljesen egyszerű fekete, hatalmas arany fülbevalókkal feldobott összeállításokban eléggé abszurd a homokban rúgkapálni, az énekesnőnek persze ezt is elnézzük, hiszen ő a csodálatos Beyoncé. A fürdőruhák kampányképeit itt meg is tekintheti.

A második szett már valamivel fantáziadúsabb, a kék-fehér, batikolt hatást keltő bikinihez egy trükkös maxiruhát passzintottak, ami nagyon jól megy a háttérben gyönyörű sávként végighúzódó víz színéhez. Az még külön jól néz ki, ahogy a szél minden irányban össze-vissza fújja.

A harmadik összeállításban már a fekete hajú Beyoncé  tűnik fel, aki egy feszülős, szintén kék-fehér miniruhában villogtatja meg tánctudását, miközben vizes hajzuhatagát dobálja a lehengerlő Baywatch-hatás érdekében. Ezt még tudnánk is hova tenni, ellenben az utolsó, negyedik szettet nem, ahol a fekete hajkoronánál leragadva egy kis fekete, a pántjánál ismételten kék-fehér kristályokkal díszített ruhába bújtatták az énekesnőt, akinek a fejére istennőhöz illő arany fejdíszt tettek. Nézze meg a zenés kampányfilmet!

Oszd meg másokkal is!
Mustra