no

Ki viselte jobban? Énekes- és színésznők csatája!

Múlt heti posztunkban celebek harcoltak egymással és modellekkel, eheti bejegyzésünkben hasonló lesz a felállás, de most énekes- és színésznők közül válogattunk. Hasonlítottuk őket kifutómodellekhez és egymáshoz is, nagyon sok esetben mi sem tudtunk egyértelműen dönteni.

Emma Watson és Rita Ora manökenekkel száll harcba, míg Ashley Tisdale Jessica Szohrral, a várandós Kim Kardashian húga, Khloe pedig Ashley Greene-nel méri össze erejét – és stylingolási képességeit.

Emma Watson vs. modell

Nálam az abszolút nyertes..

A Harry Potter-filmek mára kész nővé érett sztárja az MTV Movie Awards-ra vette fel ezt a Maxime Simoens ruhát, melyet nemrég még a kifutón láhattunk. Watson rendkívül minimál vonalon haladt az összeállítása megtervezése során: csupán két gyűrűt és szürke körömlakkot visel a lábujjain, a haját pedig egy apró csattal tűzte el. Fekete nyitott orrú cipőt választott a ruhához, melyhez - helyesen - nem vett fel harisnyát.

Ezzel szemben a modellen fekete harisnyát láthatunk, igaz, a rajta látható lábbelinek zárt az orr része. A manökenen két, egymással passzoló karkötőt találunk, melyek anyaga a ruha övrészén is visszaköszön. Ezt Emma Watsonnál egy fekete ruhaanyag helyettesíti. Önnek melyik tetszik jobban?

Ashley Tisdale vs. Jessica Szohr

Ki a jobb?

Ashley Tisdale a Disney Channelről is ismerős lehet, viszont a legnagyobb sikert a High School Musical egyik főszerepe hozta el számára. Közben énekesi babérokra is tört, 2007-ben adta ki szólóalbumát, amely a Headstrong névre hallgatott és nem csoda, hogy nem lett világszerte ismert. Jessica Szohr színésznő szintén több helyről is ismerős lehet, eleinte a CSI sorozatban tűnt fel, majd szerepet kapott a Gossip Girlben (Pletykafészek) is.

Tisdale idén márciusban ugyanazt a ruhát viselte, mint Szohr, azzal a különbséggel, hogy ő a narancs-fekete kombináció mellett tette le a voksát, míg ellenfele a kék-fehérnél. Mindketten nyitott orrú, fekete magassarkú cipőt vettek fel, míg a szőke híresség a metálos, addig a barna sorozatsztár egy matt mellett döntött. Szohr arany karkötőt és gyűrűt tartott a szettbe illőnek, Tisdale-nek fekete gyűrűkre és borítéktáskára esett a választása.

Khloe Kardashian vs. Ashley Greene

Ki viselte jobban a fehér ruhát?

Khloe Kardashian leginkább arról híres, hogy a vele megegyező (micsoda véletlen!) vezetéknevű Kim Kardashian testvére. Egy hónappal ezelőtt a Kid’s Choice Awards rendezvényen ugyanabban a fehér ruhában jelent meg, mint amiben Ashley Greene tavaly októberben, de míg ő biztosra ment és fehér cipőt, illetve apró ékszereket választott hozzá, addig az Alkonyat barna sztárja kicsit kilépett az azonos színek párosításának világából és egy nude lábbeli és arany karkötő, illetve gyűrű mellett döntött.

Rita Ora vs. modell

Nekem jobban tetszik

Rita Ora énekesnőtől megszokhattuk már a bohém életvitelt, ezért sem volt meglepő, amikor a Saint Laurent egyik androgün hatást keltő összeállításában jelent meg előző hónapban az ELLE rendezvényén. Az „alap” összeállítás sok szabad kezet nem enged a kiegészítők terén, Ora egy égszínkék körömlakk és a kifutón látotthoz hasonló hegyes orrú magassarkú párosával, illetve az elmaradhatatlan vörös rúzsával egészítette ki azt.

A modellen bokapántos platform magassarkút láthatunk, barackszínű rúzzsal és festetlen körmökkel. Ön a bohém vagy a természetes mellett teszi le a voksát?

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek