no

Soha ne forgasson macskákkal reklámfilmet!

A Juicy Couture kis híján saját merész döntésének áldozatává vált: klitalálták ugyanis, hogy három (izgága) macskával és egy öltönybe bújtatott Derek Blasberg divatújságíróval forgatnak reklámvideót. A macskákkal való forgatás nehézsége azonban hamar nyilvánvalóvá vált.

macsgif.gif

A történet pofonegyszerű: Blasberg állva és ülve igyekszik a Juicy karácsonyi etikett (itt: eticat) tippjeit bemutatni, miközben hol az ölében, hol a mellette álló kis és nagy asztalokon ejtőznek a kandúrok és nőstények.

A terv azonban elsőre totális kudarcba fulladt: a perzsa, a szürke és a vörös macskák végig egymást vegzálták, pofozták, nem voltak hajlandóak az asztalokon vagy a férfi ölében maradni, de a csúcs egyértelműen a tejjel megitatott, majd tejes pofáját megrázó és a férfi öltönyét összetejező macska. A végére azért összeállt a puzzle, minden a helyére került.

A belinkelt werkfilmet kétszer javasoljuk megnézni: egyszer á la nature, egyszer pedig lenémítva a lejátszót, és a Benny Hill-sorozat főcímzenéjének 10 órás verzióját betéve alá.

Oszd meg másokkal is!
no

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek