Kinek álltak jobban az olasz tervezők ruhái?

A hírességek ismét ugyanazokat a ruhákat viselték, ám az utóbbi napokban az olasz divattervezők ruháit részesítették előnyben. Nézze meg a képeket, és döntse el, kinek állt jobban a Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli vagy éppen Valentino kreációja.

Kylie Minogue – Naomie Harris

Kinek áll jobban?

Az énekesnő október elején, a Holy Motors New York-i premierjén viselte a Dolce & Gabbana estélyijét. Pár héttel később, a legújabb James Bond film római premierjén Naomie Harris szintén az átlátszó csipkeruhát választotta. A színésznő azonban más színt és szűk, kerek nyakkivágást választott. Ha szeretné ön is viselni ezt a ruhát, 2550 euró kifizetése után megteheti.

itled-1
Getty Images

Rita Ora – Karolina Kurkova

Kinek áll jobban?

Az énekesnő májusban egy brit televíziós műsorban viselte Roberto Cavalli kreációját. A fehér alapon kék mintás nadrágkosztümöt Rita Ora eléggé lebutította. Fehér edzőcipőt és fehér pulóvert viselt hozzá, ez utóbbit egyszerűen a derekára kötötte. Karolina Kurkova a luxustermékeket áruló Bergdorf Goodman áruház rendezvényén viselte ugyanezt a darabot. A modell a teljes eleganciára törekedett, és ennek eléréséhez ezüst Christian Louboutin cipőt választott.

itled3
Getty Images

Christina Ricci – Olivia Munn

Kinek áll jobban?

Elsőként Christina Ricci viselte ezt a 2013-as Valentino Resort ruhát. A színes, virágmintákból álló csipkés kreációt a színésznő fekete cipővel és Chanel táskával egészítette ki. Ugyanezt a ruhát vette fel pár nappal ezelőtt Olivia Munn is egy Los Angeles-i partin. A színésznő színben jobban passzoló Valentino cipőt választott hozzá, és úgy döntött, hogy táska nélkül jelenik meg a vörös szőnyegen.

itled
Getty Images
Oszd meg másokkal is!
Mustra