Így lett Emma Watson kislányból jó nő

Amikor Emma Watson 2001-ben debütált a Harry Potter és a bölcsek köve mozifilmben, mint Hermione Granger, rögtön mindenki kedvencévé vált. Aztán ahogy teltek az évek - az Alexander McQueen, a Valentino és a Chanel divatházak hathatós segítségével - a kislányból igazi felnőtt sztár lett, aki otthonosan mozog a hollywoodi vörös szőnyeg világában.

Miközben Watson továbbra is Granger szerepét alakította a Harry Potter széria újabb és újabb részeiben, beiratkozott a Brown Egyetemre, valamint megjelent a divat világában is, mint a Burberry márka arca. 2010-ben meglehetősen sokkolta rajongóit, mikor az év augusztusában levágatta hosszú haját és Mia Farrowra emlékeztető frizurával jelent meg. Most egy Vouge címlappal és egy Lancome, valamint több filmes szerződéssel a háta mögött izgatottan várjuk, hogy mit láthatunk tőle legközelebb a filmvásznon és a mozi világán kívül.

Watson 22. születésnapja alkalmából (ami április 15-én volt) a Huffington Post után szabadon vessünk egy pillantást az alábbi galériára, és nézzük meg, hogyan változott a szemünk előtt ez a színésznő. Ne felejtsük el Watson kísérletezését a hajpótlással és a tetoválással sem.

Oszd meg másokkal is!
Mustra