Menő vagy ciki a pizsamafarmer?

tk3s 19980101 alb a90 322819
Fotó: Polygram

Csodás ruhadarabra bukkantunk azon férfiak számára, akik a laza öltözködést a Nagy Lebowski-i értelemben képzelik el: valami kinyúlt pulóver, hozzá otthoni, bő vászonnadrág. A Lakeside-nál kapható nadrág készítői továbbgondolták a Lebowski-vonalat, és az otthoni, bő nadrágot a farmerrel keresztezték. A nadrágok a legdivatosabb szakadt, gatyakilógatós, bő farmerekre hasonlítanak, a derekuk gumírozott, és a készítők még arra is gondoltak, hogy gombokat, cipzárakat és övbefűzőket imitáljanak a ruhán.

A darab nagyon népszerű lehet, mert a Lakeside oldalán minden méret elfogyott már, pedig egyébként még csak különösebben drága sem lett volna ez a remek átmeneti nadrág a nappali és a hálószoba között. Mindössze 13 dollárért, kb. 3000 forintért árulják.

Forrás: Lakeside
Forrás: Lakeside

Pizsamafarmerből léteznek más modellek is, azok viszont nem a hihetetlen lazaság oldaláról közelítik meg a témát, hanem rendes, szűk szabású farmerek, amik úgy néznek ki, mint egy farmer, kifejezetten utcai használatra gyártják őket, annyi a különbség csupán, hogy az anyaguk sokkal rugalmasabb és puhább, mint egy rendes farmernek. Persze gomb és cipzár ezeken sincs, inkább nőknek, mint férfiaknak készülnek, és az áruk is magasabb, 40 dollár, nagyjából 9000 forint.

Menő! (1996) (2304) Ciki!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.