Sose volt még Kirstie Alley ilyen jó nő

Májusban már megírtuk, hogy a főleg a Nicsak, ki beszélből ismert 60 éves Kirstie Alley milyen csodásan néz ki, pedig az elmúlt években csak a elformátlanodottra hízott testéről és az örökös kilókkal vívott harcáról olvashattunk mindenhol. Viszont az év elején még kövér és depressziós színésznőnek a Dancing with the Stars táncos műsor nagyon jót tett, és most úgy tűnik, bár véget ért a sorozat, Alley nem hogy tartani tudta a formáját, de még javított is rajta.

000 Was4244667
Fotó: Don Emmert


Neki köszönhetően a New York-i divathéten nemcsak elborzadni lehet öregre botoxozott celebektől, mint amilyen például Lindsay Lohan, hanem gyönyörködni is: Zang Toi 2012-es tavaszi kollekciójának egy remekbeszabott darabját mutatta be a 60 éves színésznő.  A drámai szabású, királykék, hosszú ujjú ruhában Kirstie Alley csodásan festett, eddig ő a kedvenc pozitív celebmegelepetésünk az eseményről.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.