Domborulatokban gazdag a teste? Az American Apparel plakátján a helye!

Az American Apparel leginkább provokatív hirdetéseiről ismert, ezért meglepő, hogy csak most csatlakoztak a plus-size mozgalomhoz. Igen, a cég legújabb felhívásában molett modelleket keres, akik hajlandóak népszerűsíteni nagyobb méretű holmijaikat. A honlapon közzétett szövegből kiderül, hogy minderre azért van szükség, mert a vásárlók könyörgése meghallgattatott, és számos - többek közt az egyik legkelendőbb - terméküket most már XL méretben is lehet kapni.

„Új arcokat és domborulatokban gazdag testeket keresünk, amelyekre rá lehet húzni ezeket a drágaságokat” – áll a szövegben. A jelentkezőknek nem kell mást tenniük, csupán fel kell tölteniük két friss képet: egy portrét és egy egész alakos fotót. A jelentkezésnél a legördülő menüből Magyarországot is ki lehet választani, szóval hajrá! Egyelőre az Egyesült Államok vezet, de ausztrál lányok is akadnak szép számban.A honlapra látogatók természetesen pontozhatják a versenyzőket, akik legkésőbb szeptember nyolcadikáig jelentkezhetnek.

A győztest Los Angelesbe repítik a cég központjába, és itt készítenek róla egy remek fotósorozatot. Akik pedig éppen lecsúsztak az első helyezésről, természetesen kapnak pár XL-es terméket. Csodás ajánlat!

A New York Magazin szerint elég furcsa, hogy az American Apparelnél csak most jöttek rá, hogy talán a nagyobb méretű vásárlóknak is kedvezniük kell. Eddig figyelmen kívül hagytak egy fontos tényt: az amerikai nők többsége 12-14-es méretű (magyar számozás szerint 42-44) ruhákat hord, vagyis pontosan olyan méretű holmikat, amekkorák az American Apparel új, XL-es cuccai.

Oszd meg másokkal is!
Mustra