Bikinit is húztak a plus-size csajok

Bár a divatheteken néha feltűnnek idős vagy molettebb modellek, azért még mindig nem általános, hogy egy tervező nem a modellvilágban szokványos nőket kér fel arra, hogy vonuljanak végig a kifutón.

Persze teljesen más a helyzet egy olyan divateseménynél, amelyen kifejezetten testesebb hölgyeknek készült kreációkat kívánnak bemutatni, ilyenkor kifejezetten ciki lenne, ha 32-es, 32-es esetleg 36-os mérettel rendelkező nők akarnák meggyőzni a közönséget.

Nos, São Paulóban idén is megrendezték a Plus-Size Divathétvégét, igen, divathétvégét, és nem divathetet. Az itthon kevésbé ismert Acqua Rosa, a Cativa és a Dardak Jeans is felvonultatta termékeit, volt fürdőruhás bemutató, ahol nemcsak mindent eltakaró egyrészesekben láthatta a modelleket a közönség, hanem be akarták bizonyítani, hogy igenis, bikinit mindenki felvehet. Hiszen mégiscsak Brazíliában járunk, a fürdőruhás nők hazájában.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.