Androgün Tilda Swinton viking frufruval

A leghíresebb nem nélküli ember címére gyúró Tilda Swinton újból látható a Pringle of Scotland brit divatmárka kampányában. A skót színésznő a Narnia krónikáiban játssza dermesztő hitelességgel a gonosz királynőt, és hamarosan a magyar grófnő, Báthory Erzsébet szerepében is láthatjuk.

A Pringle fotósorozatához katonás frufrut is csináltak az északi szépségnek, amihez remekül illett a mintás szőttes és a bunda. A horgolt kardigánhoz és a szőrméhez keresve sem lehetett volna jobb modellt találni, mint a fehér boszorkányt. A színésznő hűséges típus, Skóciához és a saját kutyájához is, az utóbbit a bőrcsizmás képen szorongatja magához. Tilda Swinton a Style.com-nak azt nyilatkozta, hogy egy modern, ugyanakkor romantikus stílust kerestek a képekhez; úgy tűnik meg is találták.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.