Menő vagy ciki a mankini?

A Boratból már ismert férfi fürdőruhafazon a 2011-es nyári divatbemutatókon ismét előkerült: Alexander McQueen és Armani is trikiniben küldte kifutóra férfi modelleit – írja a trenddelacreme.com.

Még hasonlót sem láttunk idén nyáron a strandokon és a Balaton Sound bevállalós pasijain sem, bár a csajok már felfedezték maguknak a trikinit, ki tudja, jövő nyáron mi lesz...

Kattintosn még több mankiniért!
Kattintosn még több mankiniért!

Minek nevezzük?

  • kukini 1792
  • borat-bikini 1050
  • seggbevágós férfiruci 485
  • mankini 243
  • egyéb, elmondom kommentben 175

Mi egy korábbi posztban már állást fogaltunk a mankini – magyarul talán seggbevágós férfiruci?– ellen, de ha önnek tetszik, van egy jó hírünk: az Ebay-en épp kicsit leárazták a cuccot, már 57 dollárért (12.200 forint) rendelhet egyet magának/férjének/pasijának karácsonyra. Sőt, szavazhat is: ön szerint menő vagy ciki a mankini?

Emellett szavazógépünkben arról is dönthet, mi legyen a magyar megnevezése a nevetséges fürdődressznek? Maradjon mankini, nevezzük kukininek, vagy kössük továbbra is Sacha Baron Cohenhez?

Menő! (13589) (6020) Ciki!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.