Labancz Lillát barna hajjal sem kell komolyan venni

Oroszlán Szonja és Tóth Gabi után Labancz Lilla is hajszínt váltott, világosszőkéből világosbarna lett, de amint azt a Velvetnek elmondta, nem azért, mert azt szeretné, hogy komolyabban vegyék, mint eddig. „Attól, hogy barna lettem, még ugyanolyan kelekótya vagyok, mint voltam. Maximum annyin változtat, hogy nem tízen, hanem csak ketten fognak röhögni rajtam, ha elesek”.

labancz

Az Álom.net főszereplője egyébként 23 éve szőke, hajszínének tarkítását melírozással kezdte 18 éves korában. „A tinilázadásaim sem arról szóltak, hogy extrém színűre festettem a hajamat. 18 éves koromban kezdtem melíroztatni, míg végül annyira összefolytak a melírcsíkok, hogy befestettem az egészet. Közben az eredeti hajszínem egyre sötétebb lett, jelenleg sötétszőke” – mondta az FHM szépének választott Labancz Lilla a Velvetnek. Bár kevés eltérés van új hajszíne – világosbarna – és az eredeti között, Labancz nem tervezi, hogy visszatérne a természet adta színekhez.

Az új hajszín egyébként csak kedv függvénye volt: Danny Blue exbarátnője ugyanis már régóta szeretett volna változtatni valamit a frizuráján, míg a tél közeledtével elege lett. "Azt mondtam, valami újat szeretnék, és elmentem a fodrászomhoz.” A lehetőségeket – vágatás, hajpótlás – figyelembe véve Labancz pedig úgy döntött: festet.

Jól áll a világosbarna Labancz Lillának?

És bár nem azért tette, hogy komolyabban vegyék, észrevett egy-két pozitív változást. „Például amikor bemegyek egy hivatalba csekket fizetni, másképp állnak hozzám az emberek. Amíg szőke voltam, sosem hittem el, hogy vannak ilyen kirekesztések, de vannak. Én egyébként abszolút felvállaltam ezeket, szerettem velük élni” – mondta Labancz, aki tényleg csak azért festette be a haját, mert ilyen kedve volt. Ön szerint jól tette?

Oszd meg másokkal is!
Mustra