Szabályok fiúfarmert hordó lányoknak

Volt már egy általános posztunk férfinadrágot lopó csajokról, most lesz egy konkrét is, kézzelfogható szabályokkal, illetve tanácsokkal. Igaz, ilyenekkel is szolgáltunk már egyszer a felgyűrt szárú farmerek kapcsán, amikor a trend celebszinten először jelentkezett, de a fiús "boyfriend jeans" most már hivatalosan is beérkezett hazánkba, aminek egyik jele a hozzánk érkezett sajtóközlemény szerint, hogy még Dukai Regina is ilyen gatyában látható legutóbbi "botrányos" klipjében. Nézzük hát meg a hajtás után, hogy a Levi's milyen használati utasítást fűz ehhez a fazonhoz.

1. Úgy hajtsd fel a farmered, hogy az épp a bokádig érjen.

2. A „boyfriend jeans”-t lent kell hordani a csípőn, így szinte mindenki felveheti, mert vékonyabbaknak és teltebbeknek egyaránt jól áll.

3. Gondold át, hogy mit párosítasz a fiús farmeroddal. Ahhoz, hogy a megjelenésed egyszerre legyen kényelmes, hétköznapi és mégis nőies, a legjobb, ha megmaradsz a szűk felsőknél és a nőies cipőknél.

4. Ha úgy döntesz, hogy a fiús farmert férfias darabokkal párosítod, mint például egy kigombolt pamuting, gondoskodj arról, hogy megmutasd nőies vonásaidat, mondjuk emeld ki a derekadat egy övvel, vegyél fel egy merész cipőt és egészítsd ki az egészet néhány vaskos karkötővel.

Oszd meg másokkal is!
Mustra