SOS! Ruharögzítés cicihez - de hogyan?

2moss nevű olvasónk a következő izgalmas kérdéssel fordult hozzánk:

"Azzal a problémával fordulnék hozzátok, hogy nemrégiben vettem egy lezser szabású, nagyon mély v-kivágású pulóvert, ám ha lehajolok vagy nem figyelek oda, eléggé be lehet látni. Valahol olvastam róla, hogy ezt el lehet kerülni egy öntapadós bigyóval, ami tapad a bőrhöz és a ruhához is. Nem tudjátok véletlenül, hogy ilyet Magyarországon árulnak-e és ha igen, hol?"

Három dolgot biztosan tudunk:

1. Amikor Jennifer Lopez 2000-ben a képen látható Versace-kreációt öltötte magára a Grammy-díjak kiosztása alkalmából, szemlátomást talált megoldást a problémára, viszont annak az esélye, hogy a dresszét egy Magyarországon vásárolt termékkel rögzítette volna a melléhez, zérus. Természetesen azért neki is azonnal továbbítottuk 2moss emailjét, de úgy döntöttünk, a poszt megírásával inkább nem várjuk meg, amíg megérkezik a válasza.

2. Mariah Carey-nek van külön ciciasszisztense, aki éjt nappallá téve ragasztgatja a ruhákat a telt idomú énekesnő kebleihez. A magyar termékek közbenjötte azonban ez esetben is kizárható.

3. Barkácsoláskedvelö férfikollegánk továbbá azt állítja, hogy bármely nagyobb ápiszban kapható kétoldalú ragasztószalag, ami elvileg alkalmas a probléma megoldására. Azonban hogy ez a mindkét oldalán tapadós cellux a hétköznapokban, bőr-felsőruházat viszonylatban alkalmazva praktikus és kényelmes viseletnek bizonyul-e, arról ő sincs meggyőződve. Mindenestere a Tesa Powerstrips megfelelő terméke 3-400 Ft körüli árban kapható, és "biztonságos tartást nyújt 1 kg-ig", jellemzi a "sokféle alkalmazási lehetőség otthon, munkahelyen és költözés során", ráadásul "könnyedén felszerelhető" és ami a legbíztatóbb, "bármikor nyom nélkül eltávolítható".

A fenti három pontból nyilván egyértelmű már mindenki számára, hogy a kérdés érdemi megválaszolására egyetlen reményünk maradt: olvasóink végtelen tájékozottsága és tapasztaltsága. Kérjük, írják meg Önök - hogyan gondoskodhatunk róla, hogy merész dekoltázsunk ne váljék túl merésszé?

Oszd meg másokkal is!
Mustra