Sok pénzből vámpír - Kirsten Dunst

Olyan rég óta szeretnénk már megkérdezni: hogy a fenébe sikerült Kirsten Dunstnak bejutni Hollywoodba? És hogy lehet ő az egyetlen ember egész Amerikában, akinek nem volt fogszabályzója? Dunst lehet a hiba a rendszerben, de most legalább megtalálta a hozzá illő öltözéket, amiben végre tényleg úgy néz ki, mint egy vámpír, nem hiába kezdte karrierjét egy vámpíros filmben. A színésznő, és hozzáillő kedves kísérője május 7-én viselték ezt a meggyőző jelmezt a Meteropolitan Múzeum estéjén. Dunstot valami érthetetlen módon szexinek kiáltotta ki a média, annak ellenére, hogy minden címlapképről le kell retusálni az oldalt kiálló fogait. Egy haszna azonban mindenképpen van, lehet vele ijesztgetni a gyerekeket. A „ne rosszalkodj, mert elvisz a mumus” mondást valószínűleg hamarosan felváltja a „ne rosszalkodj, mert elvisz Dunszt néni” kifejezés.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.