Grillezett nektarin halloumival és mézes-csípős öntettel – izzítsd a grillt, ezért megéri!

Az enyhén sós halloumi tökéletes a grillezett gyümölcsök mellett, és akkor sincs gond, ha a nektarin nem éppen a legédesebb. Egy jó mézes öntet mellett fel sem tűnik, ha nem a legízletesebb darabokat fogtad ki.

Vékonyabb és vastagabb sajtszeleteket is választhatsz.
Vékonyabb és vastagabb sajtszeleteket is választhatsz.porosolka

Hozzávalók 2 személyre

  • 6 kisebb darab nektarin félbevágva, kimagozva
  • 3 ek. olaj
  • 4 nagyobb szelet halloumi
  • 1 nagyobb ek. (levendulás) méz
  • 2 nagy marék rukkola a tálaláshoz
Recept idők

Elkészítés:

Az alaposan beolajozott sajtot és gyümölcsöket tedd a forró grillre, majd süsd meg néhány perc alatt. Locsold meg egy kevés mézzel, majd tálald rukkolaágyon. Rózsaborssal és friss citromfűvel a tetején tálalva a legfinomabb. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek