Valentin-nap: ez marad azoknak, akik nem készültek fel időben

A Valentin-nap az az ünnep, ami az esetek többségében a giccsről szokott szólni – mentségére legyen szólva, nem is nagyon tud másról. A hazai boltok döntő többsége nagyjából ugyanolyan forgatókönyv szerint képzeli el a Valentin-napot, ami az akciók és az ajánlatok szerint a következő:

  1. A férfi cserepes vagy vágott, de mindenképpen piros vagy rózsaszínű virággal köszönti kedvesét, meg persze egy doboz csokoládéval.
  2. A nő pontosan tisztában van nagyanyáink azon bölcsességével, hogy a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út, ezért főz neki egy kiadós vacsorát, például pörköltet szívecske alakú tésztával.
  3. A vacsorához alkoholos italt fogyasztanak, ami lehetőleg vagy rózsaszín/szívecskés csomagolású, vagy pezsgő. A (természetesen szív alakú) desszert előtt megajándékozzák egymást.
  4. A férfi vagy plüssállatot vesz, ami szintén plüssből készült szívecskét tart, vagy ékszert, ami szívecskével díszített.
  5. A nő is ekkor adja át az ajándékát a férfinak, ami, ha nem óra vagy szintén plüssállat, esetleg egy szívecske formájú képkeret a tavalyi nyaralás fotójával, akkor tutira egy kényelmetlen, de annál csipkésebb és drágább fehérneműszett.
  6. Természetesen mindezt erotikus félhomályban, az akciós és annál tűzveszélyesebb aromamécsesek között, magán mutatja meg.
  7. Előkerül az akciós óvszer.
  8. Aztán folytatódnak a hétköznapok pontosan ugyanúgy, mint egy héttel azelőtt.

De nézzük mivel készülnek az üzletek a szerelmesek napjára azoknak, akiknek még valami hiányzik a fenti forgatókönyv kellékei közül!

A Müller tele van fürdőkellékekkel, szóval ha valamiért extra nagy fürdőkádja van – nem úgy, mint az emberek többségének –, akkor hazavihet egy kis spa élményt. Ha azonban ön is úgy érzi, hogy csak kényelmetlen nyomorgás lenne az egészből a lefolyó dugóján, akkor választhat helyette porcelán szívet vagy csokoládékat.

A Butlersben a terítéshez talál kellékeket, de vehet szív alakú lufinak látszó üvegdíszt is, sőt két darabos szívecskés mosogatószivacsot, ha az ünnepi vacsora után azzal adnák meg az est fényét, hogy közösen, romantikusan elmosogatnának.

A Tescoban gigantikus plüssmacit vehet, vagy a világ legcsúnyább párnáit, a Pepcoban pedig néhány praktikus kiegészítőt, mint például a gyertya- vagy a mécsestartó, természetesen az alkalomnak megfelelő piros vagy rózsaszín árnyalatokban.

Bár a csillámport hiányoltuk az idei giccsparádéból, azért a galéria így is minden szónál többet mond el arról, mivel készültek a boltok az idén a szerelmesek ünnepére. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra