London is vevő a magyar dizájnerekre

A Pulse London Európa egyik legnagyobb kereskedelmi vására, ahol a Design Terminal és a Hu9+ Collective segítségével a nemzetközi márkák mellett 14 magyar tervező is bemutatkozhatott. 

A Pulse London design fókuszú showja több mint 7000 angol és nemzetközi bolt beszerzőit és döntéshozóit vonzza minden évben, akik kifejezetten az angol piacra belépni készülő új márkákra koncentrálnak.

A londoni szakvásáron hazánkat az Adamlamp; a Parfums Viktoria Minya, a Rienne Creations, a vidonori, a Logifaces, a Re+Concept, a Maacraft, a Hannabi márkák képviselték, melyeket pályázat útján választott ki egy négytagú szakmai zsűri. A kiválasztás szempontjai voltak, hogy a pályázatra beérkezett termékek a Pulse London profiljához illeszkedjenek, a márkák a helyi viszonylatban is versenyképesek legyenek, illetve hogy a termékek egy egységes koncepció részeként is megállják a helyüket. A szakmai stáb további 3 márkát jutalmazott külön díjjal, akik szintén részt vehetnek a Pulse Londonon: a szakmai közönségnek bemutatkozhat az Absoloot, a Lamoppe, és a Bigo is. Rajtuk kívül, a Design Terminál egykori és jelenlegi mentorált csapatai közül három vállalkozásának - Plié by Atelier, Paprikum, Studio Nomad - is biztosítja a standon való megjelenést.

A Hothouse Hungary fantázianévre hallgató magyar standon a Hu+ csapata pálmaházi környezetet teremtett. A galériában megnézheti a magyar standot. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra