Békéscsabai hotel lett a legszebb kis magyar szálloda

A Travel Channel január végén pályázatot hirdetett hazai kis hotelek részére, hogy a közönségszavazatok és a zsűri segítségével kiválassza Magyarország legszebb, 50 szobásnál kisebb szállodáját. A versenyre több mint száz pályázat érkezett; a fődíjat és a „Legszebb hazai kis hotel 2015” címet pedig a négycsillagos békéscsabai Arcanum Hotel, a különdíjat pedig a tiszakécskei, szintén hasonló besorolással bíró Barack Thermal Hotel & Spa nyerte el.

Az apropó és a megvalósítás

A tévécsatorna „A lehetetlen szálloda” című sorozat új évadának apropóján a szeretlekmagyarorszag.hu-val közösen indította el pályázatát, amelyben – a műsor tematikájával ellentétben - olyan szállodákat keresett, amelyek külseje karbantartott, vendégcsalogató, és belső terei is kiemelkedő minőségűek, egyediek. Az 50 szobásnál kisebb vendéglátó intézmények a megadott honlapra tölthették fel fotóikat és bemutatkozásukat. Két hét leforgása alatt több mint száz pályázat érkezett, az ezt követő két hétben az oldal látogatói szavazhattak, hogy melyiket találják legvonzóbbnak, a 15 legtöbb voksot kapó hotel közül pedig a zsűri választotta ki a nyertest.

Arcanum Hotel small
Fotó: Arcanum Hotel

A békéscsabai hotellel kapcsolatban egyébként a zsűrit a luxus kivitelezéssel párosuló visszafogott elegancia és a wellness-szolgáltatások széles köre győzte meg leginkább. Míg a fődíjasok kétszemélyes berlini utat nyertek, addig a különdíjas is elég menő ajándékban részesült: virtuális sétát kapott.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Mustra