Köretnek is remek.burwellphotography
Hozzávalók 2 személyre
- 1 bögre kuszkusz
- 2 nagy evőkanál olívaolaj
- 15 deka natúr gesztenyemassza apróra vágva
- 10 deka aszalt vörös áfonya
- ízlés szerint só, bors, szerecsendió
- 2 nagyobb darab padlizsán
- 1.5 bögre forrásban levő alaplé
- 1 kisebb csokor friss petrezselyem apróra vágva (a tetejére)
- 1 csapott teáskanál méz
- 20 deka mozzarella szeletekre vágva
- 1 nagyobb teáskanál puha vaj
Elkészítés:
A kuszkuszt forrázd le az alaplével, majd tedd félre lefedve 10 percre puhulni.
Puhítsd meg sütőben a félbevágott, befűszerezett padlizsánokat, majd kapard ki mindegyik kis csónaknak a közepét és vágd apróra. Dolgozd el a sajton kívül a többi hozzávalóval, majd tölsd meg vele a padlizsánokat. Helyezd a tetejére a sajtszeleteket, és forró sütőben 8-10 perc alatt pirítsd a sajtot a tetejére. A friss petrezselyemmel a tetején tálald.