Ez a pasztinákkal és tökkel készült köret szarvasgombával és mozzarellával igazán finom

Ha idén visszafogottan fűszerezett halakban és egyszerű, grillezett húsokban gondolkodsz karácsonykor, készíts melléjük izgalmas köreteket. Ennek a szarvasgombás-sajtosnak ráadásul a szénhidráttartalma sem túl magas, így a diétázó vendégeid is bátran ehetnek belőle.

Ha vendégeket vársz, dupla és tripla adagban is elkészítheted.
Ha vendégeket vársz, dupla és tripla adagban is elkészítheted.Mariha-kitchen

Hozzávalók 2 személyre

  • 30 deka pasztinák kockákra vágva
  • 30 deka sütőtök kockákra vágva
  • olaj a sütéshez
  • 2 evőkanál szarvasgombaolaj
  • ízlés szerint só, bors, szerecsendió
  • 20 deka mozzarella felszeletelve
Recept idők

Elkészítés:

Fűszerezd, majd forgasd meg olajban a zöldségeket, és lefedve párold puhára a sütőben. Ha elkészült, tedd rá a sajtot, locsold meg a szarvasgombaolajjal, majd süsd még néhány percig, amíg a sajt megpirul a tetején. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek