Egy kevés narancsos tormával bolondítottuk meg ezt a lazacpástétomot

A narancs és a torma a legjobb barátok, bármilyen egyszerű halas fogás, de akár egy lassan főtt sertésnyelv is menő gasztrokülönlegesség lesz tőle. Ebben a halas pástétomban is remek.

Kis linzerkosárkákban a legszebb.
Kis linzerkosárkákban a legszebb.Irina Taskova

Hozzávalók 2 személyre

  • 1 darab bionarancs leve és héja
  • 1 nagy evőkanál majonézes torma
  • 25 deka mascarpone
  • 20 deka füstölt lazac összevágva
  • ízlés szerint só és rózsabors
  • 2 ek. majonéz
  • 1 mokkáskanál barna cukor
Recept idők

Elkészítés:

Egyszerűn dolgozd össze egy aprítógépben az összes hozzávalót, sózd ízlés szerint, szórd meg egy kevés snidlinggel vagy tárkonnyal, és tálald sós kekszek, zöldségek mellett vagy kisebb linzerkosárkákban. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek