Maradékokból is finom a frittata.yipengge
Hozzávalók
- 7 darab tojás
- 15 darab póréhagyma apróra vágva
- ízlés szerint só, bors, szerecsendió
- 15 deka sült hús apróra felszeletelve
- 0.5 deci tejszín
- 20 deka sütőben sült burgonya apróra vágva
- 20 deka ementáli sajt lereszelve
- 2 ek. napraforgóolaj
Elkészítés:
Dobd a póréhagyma-karikákat a forró vaj és olaj keverékére, majd adj neki 5-6 percet. Ezek után mehet hozzá a burgonya és a hús is 2 percre. A tojásokat fűszerezd és verd fel egy kissé a tejszínnel. Egy kivajazott jénaiban (vagy a serpenyőben), a sütőben süsd készre, majd ha van még néhány perced, pirítsd a tetejére a sajtot, majd langyosan szeleteld.