Ha a bejgli, halászlé és töltött káposzta trió a kedvenced, biztosan van egy-két jó recepted mindegyikhez, ezért úgy döntöttünk, idén inkább a kedvenc, gyorsan elkészíthető különlegességeinket mutatjuk be, hátha ezek közül is felkerül néhány a karácsonyi menükártyára.
Előétel
Egy-egy kisebb tálban tökéletes vega előétel ez a halloumisaláta, amit mézeskalácsfűszerekkel tehetsz igazán téli hangulatúvá.
Leves
Ha gyorsan készítenél valami finomat, ezt a halas-burgonyás levest szórd meg alaposan narancshéjjal és akár egy kevés szerecsendióval is.
Főétel
Akár könnyű, akár nehezebb főételt készítenél, vannak ötleteink. A hal ráadásul egészséges is, ahogy a mellé kínált, fűszeres salsa rossa is.
Desszert
Dobj össze egy gesztenyés kuglófot, amit magában, de egy kis narancsos sajtkrémmel akár tortaként is tálalhatsz.
Megjelent az új Dívány-könyv!
A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés