Fügeszeletekkel is díszítheted.Rimma_Bondarenko
Hozzávalók 2 személyre
- 20 deka főtt gesztenye elfelezve
- 10 deka bacon felkockázva
- 1 darab zöldalma felkockázva
- 0.5 darab lila hagyma apróra vágva
- 2 darab cékla megpárolva
- 2 szál fehérrépa megpárolva
- 2 marék madársaláta
- 0.5 bögre majonéz
- 1 késhegynyi fokhagymapor
- 2 cl almalé
- ízlés szerint só és frissen tört rózsabors
Elkészítés:
Süsd meg kissé a baconkockákat. Párold meg és vágd apróra a céklát és fehérrépát, majd forgasd át a baconből kisült zsiradékban és sózd meg kissé a zöldségeket.
A majonézt keverd el a fokhagymával és almalével, sózd és borsozd az öntetet, és töltsd 2 kisebb tálba. Forgasd össze a zöldségeket és az almát a baconnel, halmozd a madársalátára, majd tálald mellette az önetet a két kis tálban.