Ez a mandulás-parmezános sajtkrém zöldségek és kekszfalatok mellé is jól illik

Izgalmas vendégváró, ami egy pirítós mellett szuper reggelire is. Már csak néhány zöldségfalat és egy karamellás tej kell a tökéletes napindításhoz.

Tálaláskor elfér még egy kevés méz a krémsajtos házi kekszek tetején.
Tálaláskor elfér még egy kevés méz a krémsajtos házi kekszek tetején.Pinkybird

Hozzávalók

  • 30 deka natúr sajtkrém
  • ízlés szerint só és frissen tört zöld bors
  • 1 mokkáskanál méz
  • 7 deka pirított mandula apróra törve
  • 3 evőkanál frissen reszelt parmezán
  • ízlés szerint mandulaszeletek vagy zöldfűszerek a tetejére
Recept idők

Elkészítés:

A szobahőmérsékletre melegedett krémsajtot sorban dolgozd el az összes hozzávalóval, és már tálalhatod is. Fogyasztás előtt egy órával érdemes kievenned a hűtőből a tökéletes aromákért. Diós-kéksajtos változatban is finom, azt friss almaszeletekkel érdemes tálalnod. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek