Ezzel nem kell túl sokat dolgoznod, mégis különleges fogás lesz a végeredmény.Brian Hagiwara
Hozzávalók 2 személyre
- 2 bögre száraztészta
- 10 deka kolbász felkockázva
- 15 deka főtt gesztenye kissé összevágva
- 2 kisebb gerezd zúzott fokhagyma
- 1 kisebb csokor snidling összevágva
- 10 deka mascarpone
- ízlés szerint só és frissen reszelt szerecsendió
- 1 tk. puha vaj
- 6 deka gesztenyemassza (cukrozatlan)
Elkészítés:
Főzd meg a tésztát lobogó, sós vízben, közben süsd meg kissé a kolbászkockákat. A felmelegített vajhoz add a gesztenyét és fűszerezd sóval, szerecsendióval, majd ha a tészta megfőtt, add hozzá a kissé megpirított alapanyagokat, a mascarponét, gesztenyemasszát és a snidlinget is. Egy kevés mozzarellával teheted még gazdagabbá.