Mangós avokádó-pohárkrém – ha ünnepekkor is valami egészségeset ennél

Ha igyekszel növényi alapú, egészséges fogásokat készíteni, akkor azt javasoljuk: az ünnepekkor se mondj le erről a hasznos vállalásról. Helyette készítsd a desszertet vaníliás avokádóalappal és tálald friss avokádóraguval ezt a különlegességet.

Csilivel a legfinomabb.
Csilivel a legfinomabb.Anna Nechaieva

Hozzávalók 2 személyre

  • 2 nagyobb darab avokádó
  • 0.5 darab biolime leve és héja
  • 6 ek. cukor
  • 2 nagyobb darab mangó felkockázva
  • 1 mokkáskanál vaj
  • 3 ek. mangószirup
  • 1 mokkáskanál
  • ízlés szerint csili, fahéj
  • 2 deci tejszínhab felverve
Recept idők

Elkészítés:

Pürésítsd az avokádót a cukor felével, majd add hozzá a lime-ot és a tejszínhabot. A mangót melegítsd össze a vajjal és a sziruppal, adj hozzá fűszereket, a cukor másik felét, majd tálald poharakban a krém tetején. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek