Eperrel és vegyes erdei gyümölcsökkel is készülhet.Anna_Shepulova
Hozzávalók 4 pohárhoz
- 0.5 deci mandulalikőr
- 1 kisebb doboz sajtkrém
- 4 deci tejszínhab felverve
- 6 ek. cukor
- 1 nagy bögre bogyós gyümölcs
- ízlés szerint bors
- 16 nagyobb darab habcsók
- 4 ek. málnaszörp
- koktélcseresznye és csokoládészirup a tetejére
Elkészítés:
A gyömölcsöket csöpögtesd le, és adj hozzá ízlés szerint egy kis adag borsot és néhány evőkanál málnaszörpöt. A habcsókokat törd össze, a kimaradt hozzáavalókat pedig dolgozd össze óvatosan.
Az így elkészült 3 alapanyagot kezdd el poharakba rétegezni, majd egy-egy szem koktélcseresznyével vagy csokoládésziruppal tálald.