Ne csak a fára jusson a habcsókból – készíts belőle ünnepi pohárdesszertet!

A ropogós habcsók mellett a puha, savanykás gyümölcsök és a tejszín tökéletes végeredményt szül. Nálunk a bogyós gyümölcsök mellé mindig kerül egy kevés rózsabors és fekete bors is, most sem történt másként.

Eperrel és vegyes erdei gyümölcsökkel is készülhet.
Eperrel és vegyes erdei gyümölcsökkel is készülhet.Anna_Shepulova

Hozzávalók 4 pohárhoz

  • 0.5 deci mandulalikőr
  • 1 kisebb doboz sajtkrém
  • 4 deci tejszínhab felverve
  • 6 ek. cukor
  • 1 nagy bögre bogyós gyümölcs
  • ízlés szerint bors
  • 16 nagyobb darab habcsók
  • 4 ek. málnaszörp
  • koktélcseresznye és csokoládészirup a tetejére
Recept idők

Elkészítés:

A gyömölcsöket csöpögtesd le, és adj hozzá ízlés szerint egy kis adag borsot és néhány evőkanál málnaszörpöt. A habcsókokat törd össze, a kimaradt hozzáavalókat pedig dolgozd össze óvatosan. 
Az így elkészült 3 alapanyagot kezdd el poharakba rétegezni, majd egy-egy szem koktélcseresznyével vagy csokoládésziruppal tálald. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek