Család fókusz

  • Kínai csodák: a pink műfenyő és a szexi rendőrnő szett a sláger

   Az integető szerencsekandúr jövőre talán beváltja a hozzá fűzött ígéreteket, de ha nem, egy pink fenyő egész évben feldobja a nappalit, ha nem bontjuk le vízkeresztkor. Két ázsiai árudában jártunk, érdekes, de nem túl drága ajándékokra vadászva.

  • A kaméleon kivételes élőlény, csak ne fogdosd!

   A nyílméregbéka panelbe nem ajánlott. A vízi teknősöknél figyeljünk az etetésre, mert könnyen elhízhatnak, a gyíkoknak búvóhelyet is biztosítsunk, a törpe kaméleon nagy színész, ügyesen tudja halottnak tettetni magát. Zoológusunk tanácsai egzotikus állatok gazdáinak.

  • 3 dolog, ami tönkreteszi a férfit karácsony előtt

   A ruhatár nélküli plázában izzadni a női ruhaboltban, vagy a legforgalmasabb időszakban bevásárolni olyan kihívás, amelyeknek nem muszáj kitenni egy férfit. Új sorozatunkban Tibor tanácsai következnek férjek kezeléséhez. Férfibeszéd, 1. rész.

  • Tartanál madárpókot? Az egzotikus állatok veszélyei

   A sziámi harcoshal jó ötlet a stresszes családoknak meditációs célra. Az ezerlábú egy tünemény, a madárpók viszont bonyolult lény, kezdőknek nem feltétlen ajánljuk. Zoológus szakértőnk tanácsai leendő állattartóknak. 1. rész.

  • Családom van, sikerem nincs

   Hiába áll mellettem egy férj, hiába az okos lányom, én nem vagyok sikeres- írja a 41 éves, kétgyerekes szerző, aki a Terézanyuságom Története pályázaton vállalta fel a múltbeli legrosszabb döntéseit.

Mustra