A csokit enni a legjobb, de azért egy kvízt is kitölthetsz kedvenc édességedről, ugye?
Gyakran hallani, hogy a fehér csoki igazából nem is csoki. De akkor mégis micsoda?
Ha egy kis izgalmakat vinnél ezekbe a klasszikus, puha vajas kekszekbe, dobja tésztába két marék pattogatott kukoricát, így lesz benne egy extraizgalmas, ropogós hozzávaló. Míg a fehér csokisnak a kukorica, az étcsokisnak a tejkaramell-kockák és a sósperec-darabkák állnak a legjobban.
Nálunk fekete ribizlivel készült ez a fehér csokis sajttorta, de talán már mondanunk sem kell, hogy fahéjban puhított almakockákkal, karamellás körtével, savanykás meggyfalatokkal és matchaporral is tökéletes.
Télen a forró csoki mellett indokolt, nyáron pedig menő fagyiszendvics készülhet belőle egy gombóc vaníliafagyival.
Nem is kérdés, hogy bármilyen csokiból és gyümölcsből készítheted, a mi kedvencünk ez az epres változat, amivel nem nagyon lehet mellélőni.
Sok néven illetjük, még akkor is, ha nagyon keveset beszélünk róla.
A csillagász lenyűgöző felfedezést tett van Gogh egyik híres művével kapcsolatban.