#VILÁGOM

Első díjat nyert Kaszás Tamás Miskolci Elvis sorozata

2017. január 30., hétfő 11:29

Képszerkesztő-fotós kollégánk, Kaszás Tamás első helyezést ért el a 35. Magyar Sajtófotó Pályázaton "Művészet – műalkotás vagy művészeti tevékenység ábrázolása fotóriporteri eszközökkel - sorozat" kategóriában a Miskolci Elvisről készített sorozatával. Kaszás a Budapesti Metropolitan Egyetem Fotográfia szakán, azon belül pedig fotóriporter specializáción diplomázott, a sorozatot diplomamunkaként készítette: egy évig kísérte Nádaski Attila Elvis-imitátort magyar haknijain.

Nádaski Attila – művésznevén Miskolci Elvis – már gyerekkorában is szerette Elvis Presley-t, mivel az édesanyja sokszor hallgatta az énekes dalait. Többévnyi zenélés után, 2003-ban járt Las Vegasban, ahol megnézte több imitátor műsorát. Úgy érezte, ezt ő is meg tudná csinálni. Miután hazatért, saját produkciójával kezdte járni Magyarországot. A fellépőruháját felesége készítette, az övet díszítő sasok pedig Las Vegasból érkeztek. Attila felesége szintén énekes, ő Marilyn Monroe-ként szokott fellépni Elvisszel. Lányukat Konstantina Priszcillának hívják, Elvis Presley felesége után kapta a nevét.

Nézze meg az első díjat érdemlő fotósorozatot galériánkban, Kaszás Tamásnak pedig ezúton is gratulálunk!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta