TREND

A Dolce & Gabbana magyar cuccokat árul

2012. április 9., hétfő 17:57

A magyar Napsugár Von Bittera nemzetközileg elismert tervező, népies, mégis futurisztikus, erős nőknek tervezett darabjait már a Dolce & Gabbana milánói üzletében megveheti.

Napsugár Von Bittera neve külföldön már ismerősebben cseng a divatszakmában, mint hazánkban. A tudatosan külföldre fókuszáló divat- és jelmeztervező magát a prêt-à-couture stílussal jellemzi: az avantgarde vonalat követve kombinálja a prêt-à-porter-t az haute couture-rel.

Von Bittera állította már ki kollekcióját a milánói, párizsi és londoni divathéten is, de a márkát világszerte ismertté Domenico Dolce és Stefano Gabbana tette, amikor 2010-ben beválogatták kollekcióját 490 négyzetméteres milánói multi-brand üzletükbe, a Via Spiga 2-be, melyben 23 tehetséges kortárs tervezőnek biztosítottak bemutatkozási lehetőséget. – írja a Vogue.it

A férfi és női kiegészítők bemutatására Napsugár mellett többek között lehetőséget kapott még a valenciai Elisa Palomino, aki a St. Martins College of Art elvégzése után gyakornokoskodott a Moschinonál, majd John Galliano stúdiójában is, de beválogatták Peter Jensen vagy a New York-i Behnaz Sarafpour munkáit is.

Von Bittera 2012-es kézzel gyártott tavaszi/nyári kollekciójának jellemzői az asszimetria, és a hordhatóság. A kollekció alapdarabjai a bőrből készült kabátok és ruhák, melyeket szőrrel, műanyaggal és fém kiegészítőkkel kombinált a tervező.

Napsugár első nemzetközi munkáit 2009-ben kapta Norvégiából és Németországból, majd a Hallmark csatorna hazánkban forgatott filmjeinek jelmeztervezője lett. Jelenleg Magyarországon csak egyedi megrendeléseket fogad, de már folynak a tárgyalások a hazai értékesítésről is. Ruháit olyan hírességek hordják, mint a pucér ruhában pózoló Jennifer Love Hewitt, a Hegylakó sorozat Duncan MacLeodja, Adrian Paul, a minishort hazai nagykövete, Tóth Gabi, és Wolf Kati is Napsugár ruhában lépett színpadra tavaly az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjén.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta