Lakásboltok lepték el a várost

Itt az új őrület, belvárosi szobabazárokban vásárolhat válogatott hazai és külföldi design darabokat. Jó ár, jó hangulat, egyedi cuccok.

Az önkifejezés egyik legizgalmasabb módja, amikor öltözködésünkkel fejezzük ki magunkat és aktuális gondolatainkat a világról. A tucatmárkák szezonális alapdarabjain kívül ruhatárunkat színesíthetjük a second handek es vintage boltok ötletes, egyedi kínálatából is. A fővárosban szinte hetente nyílik egy lakásból kialakított turkáló, tele a hetvenes, nyolcvanas és kilencvenes évek meghatározó, klasszikus darabjaival, keverve hazai tervezők design cuccaival.

Ilyen, nagypolgári lakásból leválasztott, egy szobás, viccesen kifestett üzletet nyitott a belvárosban az Iron Dust is, akik hétköznap 12:00 és 18:00 között várják az egyedi ruhákra vadászókat. A látványos falfirkák és az igényes punk zene még hangulatosabbá teszi a negyedik emeleti, körúti szobaboltot, ahol találtunk lila leggingset Szegedi Katától és csipkés H&M topot 500 forintért, meglehetősen lestrapált menyasszonyi ruhát 3000 forintért, Topshop gyűrűt nyúllal 2000 forintért és halálfejes pólót válltöméssel 4000 ezer forintért.

Az Antifactory Vintage Home Shop április 13-án hivatalosan is megnyílik a Nagymező utca egy második emeleti lakásában, ahol régi és egyedi, vagy átalakított ruhákat, feltűnő darabokat és inspirációt lehet majd találni – mondják a szervezők. Hétvégi lakásbazárral rukkolt elő a Bigyó Művek is Budán, ahol igaz, nem klasszikus és retro termékekre lehetett vadászni, hanem Garamvölgyi Gerda tutti frutti színű tavasz-nyári üvegékszereire, melyekre a lakásbazár alkalmából 20 % kedvezmény is jár.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek