TREND RÖVIDHÍR

A legjobb jutalom egy Anh Tuan táska

2010. május 11., kedd 08:53

Minden nő legalább egyszer az életében tesz olyan jót a világgal, hogy megérdemeljen egy drága Anh Tuan táskát.

cikk-tious-rovid

A Mono Fashion hírleveléből kiderül, a vietnámi származású divattervező legújabb kollekcióját megérkezett az üzletbe. Luu Anh Tuan az a fiatal, aki sok más magyarral ellentétben remekül érzi magát Magyarországon, ezért is telepedett itt le.

 

tuan_2000

Anh Tuan a Fashion Awards Fiatal Divattervezői Díját 2008-ban elnyerte. Addigra azonban már ismert volt a divatszakmában, azóta pedig a tavaly őszi New York-i divathéthez időzített Extremely Hungary elnevezésű amerikai-magyar kulturális évad vendégei is ismerik. Ruhákat és kiegészítőket is készít, ami a táskáit illeti, az elmúlt években sok technikával kísérletezett, és ezeket többnyire feketével kombinálja. Úgy tartja, hogy a feketének számos tónusa van anyagtól függően. A textil vagy a bőr anyagminősége különböző árnyalatokat tud képezni, neki pedig az a dolga, hogy játsszon ezekkel.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2010.05.14 08:35:01alexissa

    nagyon cukik vagytok, hogy ezt írjátok (el is hiszem, hogy megérdemeljük), de ki fog nekem iJJJET venni???!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta