TREND RÖVIDHÍR

A 3 éves modellfiú apját követi a kifutón

2011. október 27., csütörtök 11:14

Hudson Kroenigért már most kapkodnak a divatházak, pedig mindössze 3 éves. A kissrác a 32 éves Brad Kroenig kifutómodell fia, kedvence a Chanel és a Fendi.

A kisfiú apja, a kifutómodell Brad Kroenig kezét fogva állt ki először a nyilvánosság elé a Chanel 2011-es tavaszi kollekcióját bemutató show-n.  A kis Hudson egyértelműen apjára ütött, sőt, talán még őt is felülmúlja - írja a Shine.

A női szíveket rögtön meglágyító apa-fiú páros annyira bejött a közönségnek, hogy a kisfiú részt vett a Fendi kampányában, cikkeztek róla a német Vogue-ban, a ruhatárában pedig a Chaneltől a Fendin keresztül a Nike-ig a legmenőbb gyerekcuccok sorakoznak. Hudson nagy hatással van Karl Lagerfeldre is, akit csak nagybácsinak szólít: a kisfiúnak egy Lagerfeld-tervezte mackója is van. A Coveteur cikkéből az is kiderült, hogy Hudson idén éppen a sálakért van oda, imád az apjával fotózkodni, és megállás nélkül a csinos modellekről beszél.

Lehet, hogy lemaradtunk valamiről, és a látványanyukák helyét mostantól a férfimodell apukák veszik át? Van, aki komoly aggodalommal figyeli, miért is kell egy 3 éves gyereket úgy felöltöztetni, mintha egy 70 éves, idős, előkelő nő lenne, aki épp vakációzik. Remélhetőleg nem szippantja be a divatvilág gépezete.

Fotó: The Coveteur
Fotó: The Coveteur

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta