A 3 éves modellfiú apját követi a kifutón

Hudson Kroenigért már most kapkodnak a divatházak, pedig mindössze 3 éves. A kissrác a 32 éves Brad Kroenig kifutómodell fia, kedvence a Chanel és a Fendi.

A kisfiú apja, a kifutómodell Brad Kroenig kezét fogva állt ki először a nyilvánosság elé a Chanel 2011-es tavaszi kollekcióját bemutató show-n.  A kis Hudson egyértelműen apjára ütött, sőt, talán még őt is felülmúlja - írja a Shine.

A női szíveket rögtön meglágyító apa-fiú páros annyira bejött a közönségnek, hogy a kisfiú részt vett a Fendi kampányában, cikkeztek róla a német Vogue-ban, a ruhatárában pedig a Chaneltől a Fendin keresztül a Nike-ig a legmenőbb gyerekcuccok sorakoznak. Hudson nagy hatással van Karl Lagerfeldre is, akit csak nagybácsinak szólít: a kisfiúnak egy Lagerfeld-tervezte mackója is van. A Coveteur cikkéből az is kiderült, hogy Hudson idén éppen a sálakért van oda, imád az apjával fotózkodni, és megállás nélkül a csinos modellekről beszél.

Lehet, hogy lemaradtunk valamiről, és a látványanyukák helyét mostantól a férfimodell apukák veszik át? Van, aki komoly aggodalommal figyeli, miért is kell egy 3 éves gyereket úgy felöltöztetni, mintha egy 70 éves, idős, előkelő nő lenne, aki épp vakációzik. Remélhetőleg nem szippantja be a divatvilág gépezete.

Fotó: The Coveteur
Fotó: The Coveteur
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek