TREND RÖVIDHÍR

Az év újítása: sörnyitó iPhone-ra

2011. július 15., péntek 10:54

Nem letölthető alkalmazás, hanem egy ipari tervező és szerszámgyártó közös ötlete az iPhone-ra húzható merev tok, sörnyitóval felszerelve.

Amit nem lehet eladni, emeld meg az árát és megveszik! Ha még sörnyitót is raksz rá, garantált a siker. A termék pontosan ilyen egyszerű: az embernél ugye majdnem mindig van telefon, de sörnyitó ritkábban, mint ahányszor sört akar inni. Egy kis utángondolás és megszületett a sörnyitóval felszerelt iPhone-tartó tok.

A szerkezet funkciójához híven igen egyszerű: a kemény műanyag burkolatba a készítők egy kicsúsztatható sörbontót építettek be. Nem kockáztattak, még a tokot is sörállóvá tették. Ha a drága ital a telefonra löttyenne, csak egy kis sör bánja, a telefon száraz marad. Hogy ez miért nem jutott eszébe egy részeg főiskolásnak? A dugóhúzó piacra még nem késő betörni.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta