TREND RÖVIDHÍR

Kék Medvének hívják Silverstone kisfiát

2011. május 10., kedd 13:02

Még csak pár napja született meg Alicia Silverstone kisfia, a baba nevét már most mindenki az emlékezetébe véste, a gyereknek ugyanis a Bear Blue nevet választották. Persze a különös névválasztás nem ritka Hollywoodban, mégis akadnak olyanok, akik nem akartak kibabrálni porontyukkal, sőt, a választás kimondottan jól sikerült.

Bár Reese Witherspoon és Ryan Phillippe már rég nem egy pár, a kislányuknak egyszerű, de annál szebb nevet választottak anno, a szőkeség az Ava (jelentése: madár) nevet kapta. Hozzájuk hasonlóan Matthew McConaughey kislánya is biztosan büszke lesz egyszer a nevére, ő egész egyszerűen csak Vida (jelentése: élet).

Bár Jamie Oliver kislányainak hosszú neve hallatán - Poppy Honey Rosie, Daisy Boo Pamela és Petal Blossom Rainbow – sokaknak leesik az álla, a Poppy-t mégis nagyon jó választásnak tartjuk, csak ne lenne ott a Honey meg a Rosie a végén.

Mark Wahlbergék szintén kitűnő ízléssel választottak nevet kislányuknak, ő az Ella Rae nevet kapta - írja a német Glamour. Egyszerű, de bájos. A színészhez hasonlóan a topmodell, Kate Moss sem akart kiszúrni kislányával, bár a gyermek kettő nevet is kapott, a kettő együtt nagyon szépen cseng: Lila Grace. A Jóbarátok Mónikája, avagy Courteney Cox és David Arquette kislányának neve is becéző és kedves, őt úgy hívják, hogy Coco.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta