Kék Medvének hívják Silverstone kisfiát

Még csak pár napja született meg Alicia Silverstone kisfia, a baba nevét már most mindenki az emlékezetébe véste, a gyereknek ugyanis a Bear Blue nevet választották. Persze a különös névválasztás nem ritka Hollywoodban, mégis akadnak olyanok, akik nem akartak kibabrálni porontyukkal, sőt, a választás kimondottan jól sikerült.

Bár Reese Witherspoon és Ryan Phillippe már rég nem egy pár, a kislányuknak egyszerű, de annál szebb nevet választottak anno, a szőkeség az Ava (jelentése: madár) nevet kapta. Hozzájuk hasonlóan Matthew McConaughey kislánya is biztosan büszke lesz egyszer a nevére, ő egész egyszerűen csak Vida (jelentése: élet).

Bár Jamie Oliver kislányainak hosszú neve hallatán - Poppy Honey Rosie, Daisy Boo Pamela és Petal Blossom Rainbow – sokaknak leesik az álla, a Poppy-t mégis nagyon jó választásnak tartjuk, csak ne lenne ott a Honey meg a Rosie a végén.

Mark Wahlbergék szintén kitűnő ízléssel választottak nevet kislányuknak, ő az Ella Rae nevet kapta - írja a német Glamour. Egyszerű, de bájos. A színészhez hasonlóan a topmodell, Kate Moss sem akart kiszúrni kislányával, bár a gyermek kettő nevet is kapott, a kettő együtt nagyon szépen cseng: Lila Grace. A Jóbarátok Mónikája, avagy Courteney Cox és David Arquette kislányának neve is becéző és kedves, őt úgy hívják, hogy Coco.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek