TREND RÖVIDHÍR

Bloggerfiúkkal tervezte első kollekcióját Anna Amélie

2011. április 5., kedd 14:22

A fiatal tervező a luxus hazai szakértőit, a Burzsuj blog három szerzőjét hívta segítségül férfi táskái megtervezéséhez.

A legsikeresebb magyar luxusblog, a Burzsuj írói, Ács Zoltán, Madarász János és Vida Ferenc tudják, hogy öltözködik egy stílusos férfi, ezért is kezdeményezett velük együttműködést Oláh Anna. A fiatal tervező tavaly végzett a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem textiltervezés szakán, bőr szakirányon, és Anh Tuannál töltött szakmai gyakorlata után belevágott első férfi kollekciójának megtervezésébe, ami egyben az általa képviselt Anna Amélie brand indulása is.

„Elsőre talán mindkét fél furcsán érezte magát a szituációban, de végül remekül tudtunk együtt dolgozni. Azt hiszem, rengeteg olyan információt tudtam meg a Burzsuj bloggereitől, amitől a férfiak számára egy merőben praktikus és közben mégis nagyon egyedi, magas színvonalú és igazán trendeket követő kollekció született” – nyilatkozta a tervező.

A termékpaletta elég széles lesz ahhoz, hogy bárki találhasson kedvére való darabot. Az egyszerűbb telefontokoktól kezdve az egész életre szóló, kézzel készített férfi utazótáskáig szinte minden megtalálható lesz a burzsujok nevével fémjelzett kollekcióban, amely a női vonallal közösen debütál április közepén, az Anna Amélie márka showroom-megnyitóján.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta