Bloggerfiúkkal tervezte első kollekcióját Anna Amélie

A fiatal tervező a luxus hazai szakértőit, a Burzsuj blog három szerzőjét hívta segítségül férfi táskái megtervezéséhez.

A legsikeresebb magyar luxusblog, a Burzsuj írói, Ács Zoltán, Madarász János és Vida Ferenc tudják, hogy öltözködik egy stílusos férfi, ezért is kezdeményezett velük együttműködést Oláh Anna. A fiatal tervező tavaly végzett a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem textiltervezés szakán, bőr szakirányon, és Anh Tuannál töltött szakmai gyakorlata után belevágott első férfi kollekciójának megtervezésébe, ami egyben az általa képviselt Anna Amélie brand indulása is.

„Elsőre talán mindkét fél furcsán érezte magát a szituációban, de végül remekül tudtunk együtt dolgozni. Azt hiszem, rengeteg olyan információt tudtam meg a Burzsuj bloggereitől, amitől a férfiak számára egy merőben praktikus és közben mégis nagyon egyedi, magas színvonalú és igazán trendeket követő kollekció született” – nyilatkozta a tervező.

A termékpaletta elég széles lesz ahhoz, hogy bárki találhasson kedvére való darabot. Az egyszerűbb telefontokoktól kezdve az egész életre szóló, kézzel készített férfi utazótáskáig szinte minden megtalálható lesz a burzsujok nevével fémjelzett kollekcióban, amely a női vonallal közösen debütál április közepén, az Anna Amélie márka showroom-megnyitóján.

Oszd meg másokkal is!
Mustra